bannerPos

Opposition raser: Regeringens udtalelser om bredt samarbejde var tomme ord

Orla Østerby (K), Erling Bonnesen (V) og Lise Bech (DF) har sammen med Liberal Alliance indkaldt fødevareminister Mogens Jensen (S) i åbent samråd om fremrykningen af miljøkrav i målrettet regulering. Foto: Steen Brogaard

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
29-11-2019 14:07
De fire blå partier bag landbrugspakken er stærkt utilfredse med rød bloks fremrykning af miljøkrav. Nu skal fødevareminister Mogens Jensen fra Socialdemokratiet, som adskillige gange har talt for behovet for brede aftaler på landbrugsområdet, forklare sig i et åbent samråd.

- Det, ham (Mogens Jensen (S),red.), Enhedslisten og de andre er i gang med lige nu, det er ren »bashing« på dansk landbrug.

Sådan lyder det fra De Konservatives landbrugsordfører, Orla Østerby, der sammen med landbrugsordførerne fra Venstre, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance nu hiver fødevareminister Mogens Jensen (S) i åbent samråd omkring fremrykningen af miljøkrav i den målrettede regulering.

De Konservative er d

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Nye MF-traktorer

Massey Ferguson har netop lanceret tre nye traktorer i 4700 M-serien, der spænder fra 82 til 100 hk og leveres med Dyna-2-transmission med standard-Powershuttle.

Kvæg-program med inspiration fra fitness

Syddansk Kvæg har sammen med landbrugsrådgivere fra SLF og LRS skabt et træningsforløb, der ifølge dem øger indtjening og overblik i kvægstalden. Ideen til Cash Cow blev skabt efter et fitnesscenter-forløb.

Ny marketing-manager og ny distriktschef hos Case IH

Efter lidt omrokeringer hos Case IH er der nu styr på holdet, som har ansvar for Norden & Baltikum.

Goodvalleys indtjening tager syvmileskridt

Goodvalley, der driver svineproduktion på 34 farme i Polen, Ukraine og Rusland, fik et kæmpe løft i omsætning og indtjening i første kvartal.

- Der er mange ting, man skulle have gjort om set i bakspejlet

Den unge, ekspansive landmand Morten Svendsen er gået konkurs med sin blandede kvæg- og svinebedrift og 1.500 hektar delvist forpagtet planteavl. Et tørt 2018 og lave svinepriser var med til at gøre udslaget, fortæller han til Effektivt Landbrug.
Side 1 af 1851 (37001 artikler)Prev1234567184918501851Next