bannerPos

Opposition raser: Regeringens udtalelser om bredt samarbejde var tomme ord

Orla Østerby (K), Erling Bonnesen (V) og Lise Bech (DF) har sammen med Liberal Alliance indkaldt fødevareminister Mogens Jensen (S) i åbent samråd om fremrykningen af miljøkrav i målrettet regulering. Foto: Steen Brogaard

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
29-11-2019 14:07
De fire blå partier bag landbrugspakken er stærkt utilfredse med rød bloks fremrykning af miljøkrav. Nu skal fødevareminister Mogens Jensen fra Socialdemokratiet, som adskillige gange har talt for behovet for brede aftaler på landbrugsområdet, forklare sig i et åbent samråd.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

Solceller kan give ekstra indtægter

Solceller fyldte en stor del, da Sesvanderhave holdt julemøde for sukkerroedyrkere.

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på landbrugets udfordring

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på mange af udfordringerne i landbrugssektoren, herunder klima- og biodiversitetsudfordringer. Landmand Bjarne Larsen ved Esbjerg viste torsdag sit skovlandbrug frem.

Grundvandsovervågning møder kritik fra Rigsrevisionen

Miljøministeren er stærkt utilfreds med, hvad hun betegner som en mangelfuld forvaltning af dispensationer til sprøjtemidler. Ministeren iværksætter nu tre tiltag for at komme usikkerheder og problemer til livs.
Side 1 af 1716 (34320 artikler)Prev1234567171417151716Next