God efterspørgsel hæver kreaturnoteringen

På grund af den gode efterspørgsel hæver Danish Crown Beef noteringen. For ungtyre 12-24 måneder, kvier, stude 12-16 måneder samt kvier, stude og unge køer 16-42 måneder hæves den 50 øre. Alle øvrige kategorier stiger med 30 øre.

Det europæiske marked for okse- og kalvekød er i fortsat god gænge, og afsætningen til både hjemmemarkeder og eksport fortsætter i et ganske fornuftigt tempo fra både Danish Crown Beefs danske og tyske aktiviteter. Det medvirker til, at noteringen løftes på alle kategorier.

- Der er mange ting, der lykkes for os for tiden, så derfor handler det lige nu om at finde de knapper, vi kan skrue på i samarbejde med vores kunder, for at skabe maksimal værdi for vores ejere, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef, og fortsætter:

Stærke kampagner

- På det danske marked har vi en god daglig efterspørgsel og stærke kampagner, så det er meget fornuftigt, mens eksportmarkederne fortsat drives frem af Sydeuropa.

Derfor handler det lige nu om at sikre, at Danish Crown Beef kommer godt gennem forsommerens afbrydelser i form af helligdage, som fjerner produktionsdage på de danske slagterier.

- Den kommende uge mister vi to slagtedage, og generelt er forsommeren som sædvanlig præget af uger, der bliver afkortet grundet helligdage. Derfor skal vi finde den gode balance sammen med kunderne, så vi får mest mulig ud af den tidlige grill-sæson, siger Henning Sønnichsen.

Læs også