bannerPos

Canada står overfor en rekordstor afgrødehøst i år

Dagsgraf: MATIF-hvede versus rapsfrø i euro pr. ton Prisen for rapsfrø holder sig forholdsvis pænt oppe set i forhold til det pres, der har været på prisen for møllehvede på MATIF de seneste uger. Dog burde både hvede og rapsprisen isoleret set ligge højere placeret på grund af den skuffende høst, vi står over for i år på europæisk plan. Problemet er blot, at afgrødeproduktionen på globalt plan forventes at slå nye rekorder i 2020.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
06-08-2020 21:22
Canada, der er en af verdens største eksportører af hvede, forventes at få en rekordstor hvedehøst i år. Ligeledes ser det ud til, at den canadiske produktion af Canola vil overgå sidste års resultater.

De canadiske landmænd er ved at gøre sig klar til at høste det, der efter sigende skulle blive en historisk stor hvedeproduktion.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stor efterspørgsel på nyt gødningskoncept

I maj 2020 lancerede DLG et nyt gødningskoncept, der er skræddersyet til vinterhvede på planteavlsbrug. Konceptet meldes allerede udsolgt.

Stabilt grisemarked, men ustabilt fundament

Svinenoteringen forbliver i ro på 10,30 og er dermed uændret. Samtidig melder Danish Crown Pork, at efterspørgslen er jævn.

Fire rådgivningsvirksomheder vil samarbejde om konceptrådgivning

Nu vil de fire rådgivningsvirksomheder Velas, Sagro, Vkst og LandboNord samarbejde i virksomheden Dalico.

- Vi forventer flere

I alt er der nu bekræftet 29 tilfælde af afrikansk svinepest i den tyske delstat Brandenburg.

Gør frømarken klar til vinteren

- Det kan være aktuelt med både en afpudsning nu og igen midt i oktober, inden der gives gødning, vurderer Kenneth Svensson fra VKST.

Prøver grubbesået raps for første gang

Grubbesåningen ser indtil videre ud til at være en stor succes hos den midtjyske planteavler Torben Kuhr. - Det sparer tid, det løsner jorden, og så forventer jeg, at udbyttet stiger, lyder det.
Side 1 af 1928 (38556 artikler)Prev1234567192619271928Next