Nyt flagskib fra Massey Ferguson kan opleves på Landsskuet

Den blev præsenteret på Agritechnica i november, og nu kommer det nye flagskib Massey Ferguson 9S.425 DYNA-VT til Danmark for første gang.

- Massey Ferguson Danmark og Dansk Maskincenter er stolte af at annoncere, at det første eksemplar af det længe ventede flagskib indenfor traktorer, Massey Ferguson 9S.425 DYNA-VT, vil blive præsenteret for første gang i Danmark på Landsskuet fra den 4. til den 6. juli 2024.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra de to parter, som nu er klar til at vise det brede danske publikum, hvad deltagerne på Agritechnica i november 2023 kunne opleve.

- Efter den succesfulde debut på Agritechnica, er Massey Ferguson 9S.425 klar til at imponere det danske publikum med sin kraftfulde ydeevne og innovative design. Med motorstørrelser, der spænder fra 285-425 hk, er denne traktor designet til at sætte landmandens og maskinstationens behov forrest, som understreget af Massey Fergusons motto: »Farmers First«, lyder det videre.

Den nye 9S-serie er udstyret med den såkaldte Protect-U kabine, DYNA-VT transmission og meget mere.

- Det gør den til en af de mest brugervenlige og avancerede traktorer på markedet -klar til hvilken som helst udfordring den måtte møde, lyder det fra folkene bag, som er klar til at tage imod på Dansk Maskincenters stand på Landsskuet og give en grundig gennemgang af blandt andet den nye Massey Ferguson 9S.425.

Læs også