Semler Agro samler aktiviteterne i Herborg- og Farre-afdelingerne under ét tag

Semler Agro A/S samler sine aktiviteter i afdelingerne i Farre og Herborg under ét tag for fortsat at kunne yde branchens bedste service til kunder med maskiner fra John Deere, Väderstad, Kramer m.fl., hedder det i en pressemeddelelse fra Semler Agro.

Der bliver en afdeling mindre, når Semler Agro A/S samler sine aktiviteter i afdelingerne i Farre og Herborg under ét tag.

Forandringerne betyder, at al aktivitet overgår til Herborg-afdelingen, og at værkstedet i Farre-afdelingen lukker for modtagelse af maskiner til reparation og udlevering af reservedele pr. 31. december 2024.

- Vi samler vores dygtige personale for at fastholde og udvikle kompetencer til at kunne servicere vores kunder professionelt og effektivt. Samtidig bibeholder vi nærheden til Farre-området og Midtjylland via vores mobile serviceteknikere, der hurtigt kan rykke ud og foretage service og reparationer med deres veludstyrede mobile servicevogne, udtaler Søren Lundby, CEO i Semler Agro.

Fremadrettet vil større reparationer og serviceopgaver blive udført i servicecentrene i Herborg og Vejrup eller i en af de øvrige afdelinger i Semler Agros landsdækkende servicenetværk.

Det er mindre end et år siden, at Semler overtog det fulde ejerskab af Herborg Maskinforretning, og dermed også Herborg Maskinforretnings afdeling i Farre. Ved den lejlighed fik maskinforretningen i Farre også nye frontfigurer, da de tidligere topfolk i Herborg ikke ønskede at køre videre i det nye setup.

Læs også