Flere nye produkter på vej

Trods et opsving i mange lande udenfor Europa i sidste halvdel af 2020, blev det europæiske marked for landbrugsmaskiner ramt på grund af coronasituationen, men New Holland sluttede året med at bevare sin position på de fleste markeder i Europa.

New Holland havde gode resultater udenfor Europa i 2020 og på det europæiske marked bevarede New Holland sin position, trods nedgang i totalmarkedet for landbrugsmaskiner på grund af coronasituationen.
New Holland havde gode resultater udenfor Europa i 2020 og på det europæiske marked bevarede New Holland sin position, trods nedgang i totalmarkedet for landbrugsmaskiner på grund af coronasituationen.

- På globalt plan sluttede New Holland året med et solidt resultat, der bekræfter styrken i vores mærke. Vores fokus for 2021 vil være at konsolidere vores vision om at være et fullline mærke. For at gøre dette vil vi fortsat udvikle vores produkter, så vi kan tilbyde stærke produkter i alle landbrugssegmenter, og vi vil fortsætte med at udvikle vores Clean Energy Leader-initiativ med nye innovationer og nye, vigtige partnerskaber, sagde Carlo Lambro, Brand President New Holland Agriculture, på et netop afholdt digitalt pressemøde.

- I 2021 er vores strategiske mål at styrke vores rolle som fullline leverandør. Det gør vi ved at tilbyde stærke eksklusive produkter og gode serviceløsninger. På høstprodukterne stræber vi efter at øge salget og fastholde vores position som førende inden for teknologi og produktivitet, oplyste Sean Lennon, Vice President Europe, New Holland Agriculture.

- New Holland investerer hele tiden i nye produkter og blandt andet vil vi tilbyde vores Methan-traktor i T6-serien, der er CO2-neutral, på markedet i første halvår af 2021. Traktoren tilbydes i første omgang i udvalgte lande. Derudover vil den nye ballepresser BigBaler High Density og CH7.70 Crossover-mejetærskerne komme på markedet samt de sekscylindrede T6.160 Dynamic Command-traktorer, forklarede han.

New Hollands hjullæssere er blevet yderligere forbedret, så de nu giver ekstra TCO-besparelser og en langt bedre føreroplevelse.


pj

Læs også

Hjullæssere opdateret