Eksporten af specialfælge vokser

NDI-Group har succes på eksportmarkederne på specialtilpassede fælge og tvillinghjul til landbruget. NDI-Group har kunder over hele verden.

Selvom 2020 var et år præget af udfordringer på de globale markeder, er interessen på eksportmarkederne for NDI-Groups specialfremstillede landbrugsfælge ikke bremset op. Tværtimod kom virksomhedens eksportafdeling ud med en tocifret vækstrate i 2020, og væksten i eksporten af specialfremstillede landbrugsfælge ser ud til at fortsætte i 2021.

- Vi har haft mange meget travle måneder og har derfor opskaleret produktionen. I 2021 har produktion kørt i døgndrift det meste af tiden. Alle vores folk knokler og yder en stor indsats, og vi glæder os over at være del af en succes, siger produktionsassistent i NDI-Group, Henrik Voss.

Den positive udvikling er ifølge eksportchef i NDI-Groups landbrugsafdeling, Carsten Andersen, resultat af en stigende interesse fra eksportmarkederne og målrettet indsats for at efterkomme de udenlandske kunders behov.

Loyal kundekreds

- Interessen fra eksportmarkedet er voksende, og vi har efterhånden opbygget en stor og loyal kundekreds kombineret med en løbende tilgang af nye kunder, siger Carsten Andersen, der har arbejdet hos NDI-Group i over 20 år.

- Vi har i mange år arbejdet på at udvikle vores eksportafdeling og produktion af landbrugsfælge. For 20 år siden var vi kun ganske få personer i eksportafdelingen, der arbejdede med hele paletten af produkter til eksport. I dag er vi et team af dedikerede specialister med et stærkt fokus på at yde kunderne den bedst tænkelige service og hjælp til at finde de helt rigtige løsninger, uddyber han.

Eksport til hele verden

I alt leverer NDI-Group i dag specialfremstillede landbrugsfælge til mere end 40 forskellige lande. De fleste eksportlande er europæiske, men NDI-Group har også kunder på den anden side af kloden.

- Vi har en fast kunde i New Zealand, som vi løbende leverer nogle specielle løsninger til. Derudover leverer vi også til kunder i Australien, Japan og Indonesien, pointerer Carsten Andersen.

Læs også

Weidemann-service på plads på Bornholm
Mertz bliver Pronar-importør
Claas og Datalogisk lancerer funktion til dataudveksling
Claas tilbyder »Try and Buy«-koncept
Den første af den største til mælkeproducent i Himmerland
Otte meter bred gyllenedfælder fra Gøma