Agritechnica-udstillingen er aflyst til næste år

Der bliver ingen fysisk Agritechnica-udstilling i Hannover til februar/marts næste år. DLG (German Agricultural Society), der er arrangør af udstillingen har netop meddelt, at udstillingen er aflyst på grund af den verserende coronasituation i Europa og verden.

Agritechnica-udstilling til næste år er aflyst på grund af coronapandemien. Næste Agritechnica er planlagt fra den 12. til 18. november 2023. Arkivfoto

En af de mest kendte og velbesøgte landbrugsmaskinudstillinger, Agritechnica, aflyses til næste år på grund af den fortsatte verserende coronapandemi i både Tyskland, Europa og hele verden. Den næste Agritechnica-udstilling er planlagt fra den 12. til 18. november 2023.

Bag beslutningen står arrangørerne DLG (German Agricultural Society) og VDMA (Agricultural Machinery Association) samt Agritechnicas udstillerrådgivningsråd. Udstillingen var ellers planlagt til afholdelse i Hannover til næste år i dagene fra 27. februar til 5. marts 2022.

Inden aflysningen af Agritechnica-udstillingen var der tilmeldt godt 2.000 udstillere fra omkring 50 lande fordelt på 378.000 kvadratmeter i 21 udstillingshaller i Hannover Messecenter.

Beklager dybt aflysningen

- Vi har med beklagelse konstateret, at der de seneste par uger, er et stigende antal smittede med corona og deraf strammere regler og restriktioner fra myndighederne, som betyder, at det ikke er muligt at afholde Agritechnica-udstillingen, siger dr. Reinhard Grandke, der er CEO for DLG, og fortsætter:

- Vi har truffet denne beslutning med respekt for vores fælles ansvar for alles sundhed og sikkerhed. Vi beklager dybt aflysningen. Mange af vores udstillere, partnere, besøgende og medlemmer samt hele DLG-teamet har allerede investeret i omfattende tid og forberedelser i Agritechnica-udstillingen. Vores fokus er nu på Agritechnica 2023 samt de andre nationale og internationale DLG-events og messer, der er planlagt til næste år, slutter Grandke.

Læs også