Snart kan Kubota-traktorer fås med GPS-løsninger fra Topcon

Nellemann Machinery og Thorsen-Teknik har netop indgået et samarbejde om at udbrede GPS-løsninger fra Topcon til Kubotas traktorer.

For fremtiden vil Kubotas traktorer kunne leveres med GPS-løsninger fra Topcon.

Det er konsekvensen af et nyt samarbejde mellem importørerne Nellemann Machinery og Thorsen Teknik. 

- GPS-løsninger i landbruget bliver mere og mere almindeligt, og landbrug af alle typer og størrelser tager de nye teknologiske muligheder til sig. For at imødekomme denne stigende efterspørgsmål på GPS-løsninger har den danske, norske og svenske importør af Kubota-traktorer og -græsklippere, Nellemann Machinery, indgået et samarbejde med Thorsen-Teknik, der importerer Topcon i de samme lande, lyder det i en pressemeddelelse fra parterne.

Kan ses hele efteråret

Sidste år indgik Kubota og Topcon på internationalt plan et data-samarbejde om præcisionsionslandbrug. Herefter er importørerne gået sammen for at få mulighed for at udbrede løsningen til hele Norden.

- I første omgang skal vi til at dele viden med hinanden om brugen og implementeringen af Topcons GPS-systemer til Kubotas traktorer. Vores primære målgruppe tager de digitale hjælpeværktøjer mere og mere til sig, og vi sælger flere og flere redskaber med eksempelvis sektionsluk og til graduering af udsæd eller gødning. Derfor skal vi kunne tilbyde de bedste systemer og ligeledes kompetent vejledning, fortæller administrerende direktør i Nellemann Machinery Kristian Refnov.

På landbrugsmessen Borgeby Fältdagar vil man kunne se Kubotas maskiner med Topcons præcisionsudstyr påmonteret. Desuden vil der på flere af Kubota’s demotraktorer være monteret Topcon GPS-udstyr hele efteråret.

 

Læs også