Massey Ferguson 175 år

Agco-brandet, Massey Ferguson, fejrer 175-års jubilæum med en række Limited Edition-udgaver af S-serietraktorerne.

Alle Limited Edition-traktorer vil blive tilpasset på Beauvais-fabrikken og er udstyret med MF's eksklusive specifikation. Massey Fergusons DNA er tydeligt at se på tværs af farverne på traktorernes knaldrøde motorhjelme og skærme, mens grå striber sætter den ikoniske »Little Grey Fergie« i centrum for det specielle, karakteristiske design.

- Limited Edition-traktorerne kan bestilles fra juli og har et smart og elegant design, der afspejler Massey Fergusons enestående 175 års arv. Ud over det unikke, stilfulde design kommer de ekstra specialmodeller også med et væld af personlige førerhusdetaljer og en individuel gavepakke til hver kunde, siger Jérôme Aubrion, Director Marketing Massey Ferguson, Europa & Mellemøsten.

- Med strengt begrænset produktion forventer vi, at disse meget specielle traktorer hurtigt bliver udsolgt, ligesom mange af vores tidligere ikoniske modeller vil blive værdsat af ejerne og vil blive højt værdsat af samlere i de kommende år, forklarer han.

Jubilæet bliver fejret på Sima-udstillingen

Senere på året vil Massey Ferguson invitere MF-ejere til at indsende billeder af deres traktorer og maskiner med en chance for at vinde nogle unikke præmier.

Højdepunktet i festlighederne bliver på Sima-udstillingen i Paris til november, hvor Massey Ferguson ser frem til at byde VIP-grupper og andre besøgende velkommen til arrangementer og præsentationer i et dedikeret område på standen.

Læs også