Nummer 1.000 overdraget

Giant har allerede produceret 1.000 elektriske minilæssere. Maskine nummer 1.000, der er slutsolgt af Brdr. Holst Sørensen A/S, blev forleden overdraget i Holland.

Brdr. Holst Sørensen har været importør af Tobroco-Giant-minilæssere i mere end 20 år og var en første eksportkunde hollandske Tobroco-Giant havde.

Samarbejdet har resulteret i mere end 5.000 solgte minilæssere, og på grund af det særlige bånd mellem de to virksomheder blev maskine nummer 1.000 overdraget af CEO og ejer Toine Brock og hans kone Caroline Brock.

Med den nuværende investering i elektriske maskiner går begge virksomheder sammen mod en fremtid, hvor 100 procent elektrisk arbejde uden emissioner er et krav. På nuværende tidspunkt er de kraftfulde maskiner i G2700-serien og G2200-serien allerede 100 procent elektrisk drevne.

Tobroco-Giant er førende og innoverer løbende og reagerer hurtigt på markedets efterspørgsel. For nylig er en komplet serie på 24 komprimeringsmaskiner blevet tilføjet til sortimentet.

Samarbejdet med Honda Electric har sikret, at Tobroco-Giant som de første fik godkendelse til at sætte de elektriske stampere og jordlopper i produktion.

Producenten har som mål at kunne tilbyde 100 procent elektriske variationer af alle modeller i fremtiden. Den elektriske minilæsser spænder vidt og kan bruges hele året rundt, blandt andet takket være de mere end 500 redskaber, der er tilgængelige til forskellige aktiviteter.

Læs også