Case IH tager på danmarksturné med produktnyheder

Midt i september tager Case IH på en landsdækkende demotur med produktnyheder og fokus på redskabsstyring fra Raven.

Midt i september indleder Case IH en landsdækkende demotur, hvor nye produkter vises frem for det danske marked. Turen er planlagt i samarbejde med det danske Case IH-netværk, og der vil derfor være mange forskellige redskabsproducenter til stede ved de syv arrangementer rundt om i landet.

Der er to stop øst for Storebælt, hvor demoen begynder hos Søllested Maskinforretning på Lolland fredag den 15. september og fortsætter herefter til S.D. Kjærsgård som vært ved Knudslund Allé i Ringsted tirsdag den 19. september – begge steder fra klokken 10 til 17.

- Efter den officielle lancering af vores nye Puma 260 og Optum 340 glæder vi os rigtig meget til at komme ud og vise dem til de danske landmænd i samarbejde med vores forhandlernetværk, udtaler Martin Geert-Jørgensen, marketing manager for Case IH i Norden og Baltikum.

- Det er, tilføjer han, vigtigt for os, at få de nye produkter i hænderne på kunderne. Da vi med disse to traktorer dækker en rigtig stor del af markedet. Vi er derfor også helt sikre på, at der vil være noget for alle.

Fokus på højteknologiske løsninger

Fokus på turen vil bandt andet omhandle »Connectivity« og produkter til præcisionslandbrug, herunder redskabsstyring.

- Vi vil have stor fokus på at forklare, hvordan vores løsninger kan løse kundernes udfordringer og opgaver i forbindelse med datahåndtering, uanset hvor om snakker tildelingsfiler, AB-linjer eller Isobus. I sidste ende handler det om at gøre det enkelt for kunden at benytte vores produkter i deres daglige arbejde, uanset hvilken opgave det måtte være, fortæller Rasmus Buhl, salgschef for Case IH i Danmark.

Som et led i strategien om øget fokus på højteknologiske løsninger, vil der blive kørt med aktiv redskabsstyring, samt Direct Steer fra Raven under hele turen.

- Der er behov i markedet – for både rat-monteret GPS-løsninger og aktiv redskabsstyring. Derfor synes vi, det er helt naturligt at medbringe disse produkter, så vi kan vise kunderne, at vi kan håndtere deres udfordringer, siger Lars Grønlund, specialist for præcisionslandbrug i Norden og Baltikum.

Læs også