Armklippere klar til levering

KSM Maskinservice ApS ved Nyborg på Fyn er fornyelig blevet én af flere Bomford Turner-importører i Danmark og den fynske virksomhed har haft succes med produkterne fra Bomford Turner.

I forbindelse med et stort åbent-hus-arrangement den 6. og 7. marts har KSM Maskinservice hjemtaget en række Bomford Turner-produkter som armklippere, rotorklippere, fjernstyrede klippere, jordbearbejdningsmaskiner og skovmaskiner, som åbent-hus-gæsterne blandt andet kan se.

- På Bomford-fabrikken i England producerer vi alle Bomford Turner-produkter samt en række øvrige maskiner i vores store produktprogram, siger salgsansvarlig for Skandinavien og de baltiske lande, Ole Buhl, og fortæller samtidig, at alle maskinerne i dag er pulverlakeret for at sikre lang holdbarhed.

- Vi glæder os til at vise en række af vores maskiner frem, når KSM Maskinservice holder deres åbent-hus-arrangement i starten af marts måned. Her bliver der lejlighed til for de besøgende at få en uddybende snak om vores store produktprogram, forklarer Ole Buhl.

 

Læs også