bannerPos

DMC gør klar til yderligere vækst

- Vi har hele tiden haft i vores strategiplan, at vi i 2019 skulle ansætte en direktør, og nu er tiden moden, fortæller administrerende direktør Henning Lund Andersen.

Per Jørgensen

Journalist
28-06-2019 13:32
DMC er i en rivende udvikling, og vi er nu, efter knap to år som ejer-ledet virksomhed, klar til at styrke organisationen ved at ansætte en direktør.

- Vi har hele tiden haft i vores strategiplan, at vi i 2019 skulle ansætte en direktør, og nu er tiden moden, fortæller administrerende direktør Henning Lund Andersen.

- Vi er i dag cirka 90 ansatte fordelt på fire afdelinger og er med en betydende omsætning velindtjenende og velkonsolideret. Vi har et godt momentum i markedet og oplever en positiv udvikling med stigende efterspørgsel fra eksisterende såvel som nye kunder, og det er vores ambition, at virksomheden skal vækste på både eksisterende som nye kunder.

Vores nye direktør skal fokusere på strategisk eksekvering, ledelse, organisations- og forretningsudvikling og ikke mindst på det operationelle lederskab af virksomhedens 9 sælgere. Vi leder efter den bedste til at stå i spidsen for det DMC, som er hjerteblod for både os indehavere og virksomhedens ansatte, der er vores vigtigste ressource. Dem skal vi passe godt på i det her, slutter Henning Lund Andersen, som glæder sig til i fremtiden at bruge mere tid på at sælge maskiner samt sparre med en ny leder af Dansk Maskincenter A/S.

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.

Omlægning med succes

Det økologiske marked er i vækst. Vurderingen i branchen er derfor, at der også fremover vil være behov for flere økologiske producenter.

Prisen på omlægningskornet kommer op igen

Økologi er stadig populært og holder prisen. Prisfaldet på korn under omlægning til økologi er et bump på vejen. Det vurderer økologichef i Agri Nord, Thomas Vang Jørgensen.

Jerseyavlere: - Hvad så når markedet er mættet?

Inden længe er det slut med at aflive jerseytyrekalve, og som det ser ud nu, vil man i stedet kunne lave flere kvier til eksport. Men hvad så når eksportmarkedet er mættet, spurgte flere jerseyavlere ved gårsdagens årsmøde i Dansk Jersey i Esbjerg.

Styrelse lægger sig fladt ned og beklager efterafgrødebrev

Et brev fra Landbrugsstyrelsen, som blev sendt ud torsdag aften til landmænd med efterafgrøder, betød ekstra travlhed på planteavlskontorerne fredag morgen. Brevet gjorde landmænd i tvivl om, hvorvidt de havde indberettet deres efterafgrøder til styrelsen korrekt.
Side 1 af 1632 (32627 artikler)Prev1234567163016311632Next