bannerPos

DMC gør klar til yderligere vækst

- Vi har hele tiden haft i vores strategiplan, at vi i 2019 skulle ansætte en direktør, og nu er tiden moden, fortæller administrerende direktør Henning Lund Andersen.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
28-06-2019 13:32
DMC er i en rivende udvikling, og vi er nu, efter knap to år som ejer-ledet virksomhed, klar til at styrke organisationen ved at ansætte en direktør.

- Vi har hele tiden haft i vores strategiplan, at vi i 2019 skulle ansætte en direktør, og nu er tiden moden, fortæller administrerende direktør Henning Lund Andersen.

- Vi er i dag cirka 90 ansatte fordelt på fire afdelinger og er med en betydende omsætning velindtjenende og velkonsolideret. Vi har et godt momentum i markedet og oplever en positiv udvikling med stigende efterspørgsel fra eksisterende såvel som nye kunder, og det er vores ambition, at virksomheden skal vækste på både eksisterende som nye kunder.

Vores nye direktør skal fokusere på strategisk eksekvering, ledelse, organisations- og forretningsudvikling og ikke mindst på det operationelle lederskab af virksomhedens 9 sælgere. Vi leder efter den bedste til at stå i spidsen for det DMC, som er hjerteblod for både os indehavere og virksomhedens ansatte, der er vores vigtigste ressource. Dem skal vi passe godt på i det her, slutter Henning Lund Andersen, som glæder sig til i fremtiden at bruge mere tid på at sælge maskiner samt sparre med en ny leder af Dansk Maskincenter A/S.

Sønderjysk opstart i populært koncept

Porcus Svinefagdyrlæger inviterer for første gang alle ambitiøse sønderjyske smågriseproducenter og deres medarbejdere til indledende fælles møde og introduktion til Fokus 35 Vital-konceptet. Det sker tirsdag den 23. juni i lokalerne hos Landbosyd i Åbenrå.

Landboforeninger raser mod urealistisk reduktionsmål

En meget lav målbelastning omkring Smålandsfarvandet mellem Sjælland og Lolland-Falster truer 190 landbrugsbedrifter på livet. - Det må være en fejl, lyder det fra Torben Hansen, formand for Gefion, der også undrer sig over, at målbelastningen blev ændret drastisk efter en høring for fem år siden.

- Det er så barokt, at jeg næsten ikke kan tage det alvorligt

Landmand Niels Rasmussen afvander til vandløb, der løber ud i den åbne del af Smålandsfarvandet. Det bliver svært at reducere en udledning, der ikke er der, siger han.

Fordelene ved tidlig såning afhænger af vejret

Der kan være fordele ved tidlig såning, men det afhænger af vejret. Vælg under alle omstændigheder en sort, hvis egenskaber passer til såtidspunktet

Sortsvalg i vinterhvede

Et højt, stabilt udbytte er den vigtigste parameter, når du skal vælge vinterhvedesort. Men ifølge Seges har også andre forhold betydning for sortsvalget.

Det varme vejr i pinsen har sat gang i flyvningen af hvedegalmyg

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.

Landbrug og safari i Uganda

Uganda rummer masser af muligheder, som kun få danskere har stiftet bekendtskab med endnu. Men landet tæt på ækvator er inde i en hastig udvikling, som også nogle danske landmænd er med i.

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.
Side 1 af 1853 (37047 artikler)Prev1234567185118521853Next