bannerPos

DMC gør klar til yderligere vækst

- Vi har hele tiden haft i vores strategiplan, at vi i 2019 skulle ansætte en direktør, og nu er tiden moden, fortæller administrerende direktør Henning Lund Andersen.

Per Jørgensen

Journalist
28-06-2019 13:32
DMC er i en rivende udvikling, og vi er nu, efter knap to år som ejer-ledet virksomhed, klar til at styrke organisationen ved at ansætte en direktør.

- Vi har hele tiden haft i vores strategiplan, at vi i 2019 skulle ansætte en direktør, og nu er tiden moden, fortæller administrerende direktør Henning Lund Andersen.

- Vi er i dag cirka 90 ansatte fordelt på fire afdelinger og er med en betydende omsætning velindtjenende og velkonsolideret. Vi har et godt momentum i markedet og oplever en positiv udvikling med stigende efterspørgsel fra eksisterende såvel som nye kunder, og det er vores ambition, at virksomheden skal vækste på både eksisterende som nye kunder.

Vores nye direktør skal fokusere på strategisk eksekvering, ledelse, organisations- og forretningsudvikling og ikke mindst på det operationelle lederskab af virksomhedens 9 sælgere. Vi leder efter den bedste til at stå i spidsen for det DMC, som er hjerteblod for både os indehavere og virksomhedens ansatte, der er vores vigtigste ressource. Dem skal vi passe godt på i det her, slutter Henning Lund Andersen, som glæder sig til i fremtiden at bruge mere tid på at sælge maskiner samt sparre med en ny leder af Dansk Maskincenter A/S.

Læserbrev: Test for rester af alle sprøjtemidler i økologien

Grundstoffer og naturlige midler i den økologisk produktion bør undergå samme strenge godkendelsesprocedure som andre dansk godkendte bekæmpelsesmidler, og man bør også teste for rester i fødevarerne. Dette er et læserbrev, som vi hos Effektivt Landbrug har valgt at bringe i vores medier.

Der bliver masser af halm i år

Udsigten til en god halmhøst får smilet frem hos formand for foreningen Danske Halmleverandører, Hans Stougaard, der ser halm som et både konkurrence- og miljømæssigt godt alternativ til især flis.

Horsch går nye veje

I dag præsenterer Horsch en række spændende nyheder, blandt andet nye selvkørende sprøjter, jordbehandlingsredskaber, såmaskiner og flere af Horsch-maskinerne er målrettet til det konventionelle landbrug, men fabrikken har i deres mange maskinnyheder stor fokus på organiske landbrug eller hybridlandbrug.

Masser af hø på engene

De ugødede og §3-beskyttede græsarealer ved Tude Å giver masser af godt hø i år.

- Bjærgning af hø på lavbundsjorde er billigere end at lade dem gro til

Michael Andersen på Tøvestensgaarden ved Hejninge nær Slagelse har en god ide, som han gerne vil dele med den nye finansminister Nicolai Vammen. Han kombinerer et højværdiprodukt med miljø- og klimavenlig drift af §3-arealer ved Tude Å.

Majsen er udfordret

Vejret driller majsen, der mange steder er udfordret med uens eller dårlig vækst.

Næringsstofferne er der, men det handler om omfordeling

Næstformanden i brancheforeningen Genanvend Biomasse og projektmanager i Daka Refood, Bjarne Larsen, håber på nogle regelændringer i de statslige støtteordninger, som vil gøre det mere rentabelt at etablere nye biogasanlæg fremover. Især på Sjælland.

Økolog: - Konventionel gylle er et nødvendigt kompromis

Den økologiske landmand Niels Kjær Tvedegaard nord for Randers er selv afhængig af at få tilført gylle fra konventionel husdyrproduktion. En fremtid helt uden konventionel gylle er i teorien mulig, mener han, men det vil have betydning for pris og udbytter. Og så vil der stadig være et problem med hensyn til fosfor og kali.
Side 1 af 1585 (31694 artikler)Prev1234567158315841585Next