Fuld fart på entreprenørmaskinerne

Der er travlt hos Nicolaisen & Larsen A/S, som blandt andet har haft forhandlingen af JCB siden 1975.

Det hele begyndte i 1975, hvor Nicolaisen & Larsen fik import og forhandling af JCB maskiner i Danmark.

Gennem de mange år med forhandling af JCB maskiner har både forretningen og maskinerne udviklet sig meget. Der er i dag stor fokus på totaløkonomien på maskinerne – de skal kunne præstere bedre, løse flere opgaver og samtidig være billigere i drift.

Det betyder, at maskinerne i dag er betydelig mere avancerede end tidligere. Nicolaisen & Larsen har været med på hele denne udviklingsrejse, og det er medvirkende til en unik viden omkring JCB’s produktprogram, der spænder over 300 modeller.

-  Vi har gennem de mange gode års samarbejde fået et tæt forhold til JCB. Vi er i daglig kontakt, så vi altid er opdateret og dermed sikrer os den sidste nye viden på området – og samtidig sparrer vi med hinanden omkring udviklingen af maskinerne fremadrettet, siger salgschef Bo Nørgaard og glæder sig over, at der i den grad har været tryk på med både salg, reparationer og service.

Direktør Susanne Nicolaisen glæder sig også over den aktivitet, der udfolder sig i og omkring servicering af de mange JCB maskiner, som firmaet har solgt til det danske marked gennem tiden.

- Vores serviceaktivitet i 2020 svarer til niveauet i 2019 og afspejler den samme tendens, som byggesektoren oplever, og det glædes vi over i denne tid.

Kunderne betjenes fra tre afdelinger beliggende i Ulfborg, Vissenbjerg og Benløse, som alle har et fuldt udstyret værksted til klargøring af nye maskiner samt til de maskinreparationer, der ikke kan udføres ude hos kunderne.

jba

Læs også