McCormick og Pöttinger sluppet løs ved markdemo

Egtved Maskinforretning var vært, da der forleden var inviteret til demodag ved Vejle. Her blev programmet af maskinforretningens McCormick-traktorer og Pöttinger markmaskiner og redskaber vist i aktion.

Efterår er lig med maskindemonstrationer rundt om i landet, og forleden var det Egtved Maskinforretning A/S, der havde inviteret til en spændende maskindemonstration ved Gl. Højen nær Vejle.
Maskinforretningen er forhandler af McCormick-traktorer samt det omfattende markmaskinprogram fra Pöttinger, og ved markdemoen i går var der mulighed for at se og opleve det nyeste inden for traktorer og jordbearbejdning.
Og Peter Christensen fra Egtved Maskinforretning var også med i går, hvor han kunne byde velkommen i marken til maskindemonstrationen.

Kvalitet og erfaring
Her var der også repræsentanter fra de to mærker i form af salgsansvarlig i Danmark hos Pöttinger, Lars Andreasen, samt sælger, medejer og marketingchef hos Helms-TMT Centret, Jakob Helms.
Begge gav en kort introduktion til de to mærker op til selve demoen i marken, hvor der var mulighed for både at se, høre om og ikke mindst prøve traktorer og redskaber.
I forbindelse med præsentationen fremhævede Lars Andreasen blandt andet mærkets stubharve, hvor der er modeller, der både egner sig til pløjet jord, såvel som pløjefri dyrkning.
Jakob Helms fremhævede McCormicks lange forhistorie som et af verdens ældste brands inden for traktorer, med de fordele det giver – og   Danmark, hvor import og salg samtidig sker i samspil med et gammelt og familieejet firma som Helms.

Læs mere om Pløjefri dyrkning

Begreber som conservation agriculture og regenerativt landbrug vinder frem – også i det politiske landskab og hos organisationer, som ikke har haft historie for samarbejde med landbruget.

Læs mere her

Læs også