Nu er der service til Ploeger-kunder fra Sønderjylland

Brørup Traktor- & Maskincenter sørger sammen med SR Agro & Last i Sindal for, at Ploeger-kunder får reservedele og service i Danmark.

Hollandske Ploeger tog over og sendte en nytænkt maskine på markedet kort før Agritechnica 2017, da Terra Gator forlod det europæiske marked for selvkørende gyllemaskiner for fem år siden.

Nu er tiden moden til, at de hollandske eksperter fra Ploeger vil have forstærket servicenettet med lokale servicepartnere, og i Danmark er valget faldet på Brørup Traktor- & Maskincenter, der sammen med SR-Agro & Last fra Sindal i Nordjylland fremover udgør Ploegers fremskudte serviceorganisation.

- Faktisk takkede vi nej i første omgang, men så kom direktøren til Danmark og overbeviste os om fordelene ved at samarbejde med dem, så nu etablerer vi et reservedels- og servicecenter, siger Svend Aage Jensen fra Brørup.

Når det handler om håndtering af slid- og reservedele, er folkene fra Brørup i høj grad på hjemmebane. Med computerstyrede lagertårne råder man over et af branchens mest avancerede lagersystemer og kan derfor forholdsvist nemt implementere delene fra Ploeger.

Firmaet lover således, at danske kunder kan føle sig helt sikre på, at stumperne er på plads i god tid inden forårets gyllesæson.

Ploeger-lageret i Brørup skal også servicere Terra-Gator kunder med dele og selvfølgelig også levere dele og service til Ploegers andre maskintyper i Danmark. Der kommer også til at ligge dele hos SR Agro & Last.

Ny fem-hjulet Ploeger

Ploeger har netop lanceret en fem-hjulet version med 25 kubikmeter tankkapacitet. Den er bygget op med både hydrostatisk drev (forhjulet) og mekanisk ZF ECCOM 5.0 CVT-transmission (bag) for at opnå maksimal effektoverførsel fra den 6-cylindrede Scania motors 550 hk power til trækkraft. Det skulle resultere i smidig kørsel fra 0-40 km/h og råstyrke til at trække store nedfældere i marken.

- Den er bomstærk i marken, smidig på forageren, og så vejer den takket være sin polyestertank ikke så meget. Sammen med den smarte hjulmontering vil det være skånsomt ved markerne, og dét går maskinstationernes kunder mere og mere op i, siger Svend Aage Jensen. Han tilføjer, at Ploeger også fremover selv vil stå salgsarbejdet i Danmark.

 

Læs også