Ny Pöttinger-forhandler

For at styrke det nordvestjyske område har Pöttinger indgået aftale med Thy-Mors Udmugning og Maskinservice om forhandling af Pöttingers store maskinprogram.

Thy-Mors Udmugning og Maskinservice beskæftiger ti mand og råder over syv servicebiler. Firmaet er en alsidig maskinforretning, som sælger og udfører alle former for opgaver i landbruget.

Traktormærkerne, der forhandles hos Thy-Mors Udmugning og Maskinservice, er McCormick og Landini fra Argo-koncernen. Også Schäffer-læssere er i produktporteføljen, hvilket sammen med Pöttinger giver et bredt maskinprogram i forretningen.

- Pöttinger er kendt for både græs- og jordbehandlingsmaskiner, og ydermere er mærket uafhængig af andre mærker. Det var en vigtig faktor for os, da vi traf valget om samarbejdet med Pöttinger, forklarer Jan Christensen, som er indehaver af Thy-Mors Udmugning & Maskinservice.

- Erfaring, kundeservice og nærhed til kunderne er kendetegnende for Thy-Mors Udmugning og Maskinservice, og det er en vigtig del af det fremtidige samarbejde, siger Lars Andreasen, der er salgschef Pöttinger Danmark.

pj

Læs også