bannerPos

Også Samson Agrolize beroliger efter konkurs

Adm. direktør Henrik Kirketerp-Møller garanterer alle nordjyske Samson-brugere hurtig og kompetent service.
25-03-2020 14:35

I forbindelse med Hjallerup Maskinsforretnings konkurs omdirigerer Samson Agrolize servicepersonale til det nordjyske område, hvis der opstår akut behov i den igangværende gyllesæson.

Brugere af de mange Samson-maskiner, der kører i det nordjyske område, skal ikke frygte, de står uden hurtig og kvalificeret service eller sliddele til Samson-produkter efter Hjallerup Maskinforretnings konkursbegæring tidligere på ugen, lyder det fra adm. direktør Henrik Kirketerp-Møller, Samson Agrolize.

- Kunder og brugere, der har behov for akut service, og som hidtil har fået deres Samson maskiner serviceret af personale fra Hjallerup Maskinforretning, kan henvende sig direkte til Samson Agrolize i Viborg. Herfra kan vi garantere hurtig hjælp enten herfra eller det øvrige net af servicepartnere andre steder i landet, siger adm. direktør Henrik Kirketerp-Møller, Samson Agrolize.

- Jeg kan kun beklage, at vores servicepartner, Hjallerup Maskinforretning, har måttet tage den drastiske beslutning at begære sig konkurs. Herfra har vi været yderst tilfredse med forretningen og dens kompetente servicepersonale i rollen som vores servicepartner for Samson-produkterne.

- Med specialuddannede montører rundt omkring i landet hos vore servicepartnere og centralt her i Viborg vil vi dirigere nødvendige reservedele og sliddele samt kompetent servicepersonale til enhver i det nordjyske område, der måtte have behov, lyder det fra Henrik Kirketerp-Møller.

aldo

Tid til etablering af fodergræs

Såningen af vårsæd er så småt kommet i gang, og dermed er det også tid for etablering af nyt fodergræs. En yderst vigtig disciplin, da der er tale om etablering af en afgrøde, der skal høstes på i måske 3-5 år.

Eksportørers advokat: Det bliver dyrt for Fødevarestyrelsen

Intern email til eksportkontrol-dyrlægerne viser, hvor stort et problem, at Fødevarestyrelsen har, mener advokat for eksportørerne, Hans Sønderby.

Sådan får du succes med etablering af engsvingeludlæg

Den absolut bedste etablering af engsvingel opnås ifølge DLF's avlsafdeling ved at så dæksæden på hveranden række og placere engsvinglen imellem kornrækkerne.

Olieprisen skal i 45 dollar

Ved ugens begyndelse så det ud til, at olieprisen skulle mod næsten urealistiske lavpunkter. Det har med et snuptag ændret sig.

Ensileringsmiddel holder græsensilagen stabil

- Vi kunne ikke drømme om at spare ensileringsmidlet til slætgræsset væk. Det er en lille udgift i forhold til, hvor store værdier, der er på spil, siger sydsjællandsk mælkeproducent.

Ensileringsmiddel holder græsensilagen stabil - også om sommeren

- Vi kunne ikke drømme om at spare ensileringsmidlet til slætgræsset væk. Det er en lille udgift i forhold til, hvor store værdier, der er på spil, siger sydsjællandsk mælkeproducent.

Nu skal du straks kunne vise sprøjtejournalen ved uanmeldt kontrol

Indtil nu har det været muligt at eftersende en opdateret sprøjtejournal indtil tre dage efter kontrolbesøg. Nu strammes kravene, så man straks skal kunne fremvise en ajourført journal ved kontrolbesøg.

16 procent fald i miljøbelastning efter omlægning af pesticidafgift

Ny rapport fra Miljøstyrelsen viser især fald i miljøbelastning på plante- og svinebedrifter, efter pesticidafgiften fra 2013 blev gradueret efter midlernes miljøpåvirkning.
Side 1 af 1811 (36220 artikler)Prev1234567180918101811Next