bannerPos

Også Samson Agrolize beroliger efter konkurs

Adm. direktør Henrik Kirketerp-Møller garanterer alle nordjyske Samson-brugere hurtig og kompetent service.
25-03-2020 14:35

I forbindelse med Hjallerup Maskinsforretnings konkurs omdirigerer Samson Agrolize servicepersonale til det nordjyske område, hvis der opstår akut behov i den igangværende gyllesæson.

Brugere af de mange Samson-maskiner, der kører i det nordjyske område, skal ikke frygte, de står uden hurtig og kvalificeret service eller sliddele til Samson-produkter efter Hjallerup Maskinforretnings konkursbegæring tidligere på ugen, lyder det fra adm. direktør Henrik Kirketerp-Møller, Samson Agrolize.

- Kunder og brugere, der har behov for akut service, og som hidtil har fået deres Samson maskiner serviceret af personale fra Hjallerup Maskinforretning, kan henvende sig direkte til Samson Agrolize i Viborg. Herfra kan vi garantere hurtig hjælp enten herfra eller det øvrige net af servicepartnere andre steder i landet, siger adm. direktør Henrik Kirketerp-Møller, Samson Agrolize.

- Jeg kan kun beklage, at vores servicepartner, Hjallerup Maskinforretning, har måttet tage den drastiske beslutning at begære sig konkurs. Herfra har vi været yderst tilfredse med forretningen og dens kompetente servicepersonale i rollen som vores servicepartner for Samson-produkterne.

- Med specialuddannede montører rundt omkring i landet hos vore servicepartnere og centralt her i Viborg vil vi dirigere nødvendige reservedele og sliddele samt kompetent servicepersonale til enhver i det nordjyske område, der måtte have behov, lyder det fra Henrik Kirketerp-Møller.

aldo

- Vi har stadig 18 procent vand i hveden enkelte steder

Hveden er stadig umoden i enkelte pletter rundt i marken, men ellers er høsten godt i hus hos Torben Kuhr nær Gjern i det midtjyske. Han vurderer, at udbytterne er tilfredsstillende, men ikke over middel.

Prognose: 1,6 millioner flere producerede svin i år

Landbrug & Fødevarer forventer i en spritny prognose, at antallet af producerede svin i år vil stige med 1,6 millioner stk. i forhold til 2019.

Test af maskiner skal forbedre høsten af græs til fremstilling af protein

En vellykket test af to forskellige høstteknikker skal nu give input til udvikling af den mest optimale metode at høste græs på, når det skal bruges til at fremstille protein til foderstof.

Det er op ad bakke med de frivillige BNBO-aftaler

Det kniber – som mange nok havde ventet – med at nå til enighed mellem landbrug og kommuner om, hvad »fuld erstatning« er, når det kommer til pesticidfri drift i BNBO. Østjysk kommune har nu sendt opgivende brev til miljøminister. Et brev formand for Odder-Skanderborg Landboforening, Jens Gammelgaard, også har skrevet under på.

Dyrenes Beskyttelse er bekymret for varme dyretransporter

Dyrenes Beskyttelse langer igen ud efter eksportører af smågrise. Grisene lider i varmen under transporterne ned gennem Europa, lyder det. Brancheorganisation: Vi har ingen interesse i at levere lidende dyr til kunderne.

Syre er et nødvendigt våben mod fremtidens tarmbetændelser

Skæringsdagen for fravænning uden medicinsk zink i foderet nærmer sig med hastige skridt, og der er udsigt til en af de større udfordringer i branchen. Forberedelsen til fremadrettet forebyggelse og håndtering af fravænningsdiarré er derfor højaktuel. To af branchens rådgivere betragter syre som et hjælpestof, der med sikkerhed vil indgå som en del af løsningen.
Side 1 af 1896 (37908 artikler)Prev1234567189418951896Next