Også Samson Agrolize beroliger efter konkurs

I forbindelse med Hjallerup Maskinsforretnings konkurs omdirigerer Samson Agrolize servicepersonale til det nordjyske område, hvis der opstår akut behov i den igangværende gyllesæson.

Brugere af de mange Samson-maskiner, der kører i det nordjyske område, skal ikke frygte, de står uden hurtig og kvalificeret service eller sliddele til Samson-produkter efter Hjallerup Maskinforretnings konkursbegæring tidligere på ugen, lyder det fra adm. direktør Henrik Kirketerp-Møller, Samson Agrolize.

- Kunder og brugere, der har behov for akut service, og som hidtil har fået deres Samson maskiner serviceret af personale fra Hjallerup Maskinforretning, kan henvende sig direkte til Samson Agrolize i Viborg. Herfra kan vi garantere hurtig hjælp enten herfra eller det øvrige net af servicepartnere andre steder i landet, siger adm. direktør Henrik Kirketerp-Møller, Samson Agrolize.

- Jeg kan kun beklage, at vores servicepartner, Hjallerup Maskinforretning, har måttet tage den drastiske beslutning at begære sig konkurs. Herfra har vi været yderst tilfredse med forretningen og dens kompetente servicepersonale i rollen som vores servicepartner for Samson-produkterne.

- Med specialuddannede montører rundt omkring i landet hos vore servicepartnere og centralt her i Viborg vil vi dirigere nødvendige reservedele og sliddele samt kompetent servicepersonale til enhver i det nordjyske område, der måtte have behov, lyder det fra Henrik Kirketerp-Møller.

aldo

Læs også