Semler Agro har fået en god start i Himmerland

I sommers rykkede Semler Agros afdeling i Mejlby teltpælene op og flyttede fire kilometer væk til en mere moderne og effektiv lokation ved motorvejskrydset i Himmerland. Manden i spidsen for Himmerland er 37-årige Jacob Bach, der også er afdelingsleder i Semler Agro i Trige.

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, fik i sommeren 2019 ny mand ved roret til de to afdelinger i Mejlby og Trige. Siden da er meget vand løbet i åen. Blandt andet skiftede Semler Agro i Mejlby lokalerne på Bizonvej 2 ud med de nye, moderne og mere tidssvarende lokaler på Industriparken 10 i Himmerland, som blandt andet har skabt bedre kørselsmuligheder til og fra lokationen. I spidsen for den nye afdeling i Himmerland står den 37-årige landmandssøn Jacob Bach, der også er ansvarlig for Semler Agros afdeling i Trige.

Jacob Bach har siden fødslen haft fingrene i jorden, hvor han på sine forældres marker hjalp til med lidt af hvert. Lige fra barnsben har drømmen været at arbejde i landbruget og være med til at præge sin egen hverdag. Det har ført til, at Jacob Bach i dag har taget hele karrierestigen i Semler Agro fra montør til nu at være afdelingsleder.

- Så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at leve en tilværelse i tæt kontakt med landbruget. Jeg er derfor rigtig glad og stolt over den rejse, jeg har været på. Fra at være en lille dreng, der hjalp mine forældre med høsten til i dag, hvor jeg i Semler Agro faktisk er ansvarlig for det område, hvor mine forældre stadig driver landbrug. Det er jo meget sjovt at besøge dem med Semler Agro-kasketten på, men det er selvfølgelig et arbejde som alt andet, fortæller han og tilføjer at skiftet fra arbejdet i marken til lederrollen har været en stejl og spændende læringskurve.

- Efter mange år med fingrene i jorden har skiftet til afdelingsleder været spændende. Men det har krævet tilvænning at skulle sidde mere stille, men jeg trives godt i ansvaret, og er blevet taget rigtig godt imod af alle mine kollegaer og de mange lokale landmænd i området, siger afdelingsleder i Himmerland og Trige, Jacob Bach, som ser det vigtigste for ham, at lære alles ansigter at kende, kunder som kollegaer, være i øjenhøjde og sørge for at alle kommer hinanden ved.

- Vores kunder skal vide, at vi er her, og vi står klar, lige meget hvad de har brug for, forklarer Jacob Bach.

Positiv udvikling

Siden Jacob Bach overtog ansvaret for de to Semler Agro-afdelinger i Mejlby og Trige, har afdelingerne gennemgået en positiv udvikling, og Jacob Bach mærker travlheden. Hen over det forgangne år har afdelingen i Trige oplevet en positiv udvikling, og det ser ikke ud til at farten sænkes. Samtidig har den nye afdeling i Himmerland været velbesøgt siden den åbnede i sommers.

Kigger Jacob Bach derfor i krystalkuglen, er forventningen, at de fortsat skal løbe stærkt i Semler Agro i Himmerland og Trige, og at de vil gøre det med et stort smil på læben. Som Jacob Bach selv forklarer det:

- Med et glimt i øjet og godt humør kommer man langt i hverdagen.

teba

Læs også