Styrket blåt-gult samarbejde i det Sønderjyske

De sønderjyske New Holland forhandlere kommer i fremtiden til at stå stærkere takket være deres udvidede New Holland samarbejde, der træder i kraft 1. december.

For at sikre en tidssvarende service af kunderne er de tre New Holland forhandlere Schrøders Eftf. M.P. Maskincenter A/S, Brovig Maskiner ApS og PN Maskiner A/S nu gået sammen og indkøber i fællesskab maskiner og reservedele fra New Holland såvel til landbrugs- som entreprenørmaskiner.

De tre firmaers fremtidsplaner går på at stå som stærke samarbejdspartnere overfor deres kunder uanset størrelse, hvorfor de konstant arbejder på at udvikle sig og dermed være et skridt foran. Dette nye udvidede samarbejde vil komme såvel kunderne som de enkle firmaer til gode i form af en bedre fremtidssikring med mulighed for at trække på et meget større reservedels- og maskinlager. Kunderne vil derfor komme til at mærke en hurtigere levering af reservedele, takket være et bedre flow på tværs af disse lagre, og mulighed for hurtigere at kunne få maskiner til straks levering.

De tre New Holland forhandlere kender hinanden godt, da de gennem mange år har haft et godt samarbejde med fælles stand på Åbenrå dyrskue, og de seneste år er det blevet suppleret af fælles markdemonstrationer. Strukturforandringen indbefatter et stærkere indkøbs installation uden at gå på kompromis med at kunne servicere kunderne lokalt. Det har været vigtigt i udarbejdelsen af dette nye tiltag, at hvert firma fortsætter selvstændigt, som de er i dag. De tre firmaer vil også fortsætte med at sælge deres respektive mærker af maskiner og redskaber.

De tre sønderjyske New Holland forhandlere har allerede god erfaring med kollektiv markedsføring af fælles arrangementer. Denne positive erfaring vil fremadrettet også blive brugt på i forening at udbringe budskab om samt salg af New Holland maskiner. Summa summarum: Gode hver for sig, men endnu bedre sammen!

Læs også