Syv nye traktorer klar til levering

A.P. Andersen Maskinfirma I/S i Gjerndrup nær Brørup har travlt i denne uge med klargøringen af ikke mindre end syv nye traktorer, der skal klargøres til levering.

Solen skinnede i funklende ny rød, grøn og endda sort traktorlak, da maskinforretningen A.P. Andersen Maskinfirma I/S torsdag havde gang i den sidste klargøring af ikke mindre end syv nye traktorer, der blev bestilt af jyske og en enkelt fynsk kunde i slutningen af 2019.

Maskinforretningen er autoriseret forhandler af Same og Deutz-Fahr, og begge mærker er repræsenteret blandt de syv nye traktorer, hvor to er de karakteristiske røde Same-traktor, mens fire af Deutz-Fahr-traktorerne er grønne - plus en enkelt sort, da det er specialudgaven »Warrior«.

A.P. Andersem Maskinfirma I/S har i mange år været autoriseret Same-forhandler, og i dag er der også Deutz-Fahr på programmet, efter at Same overtog Deutz-Fahr for år tilbage.

-  De to mærker supplerer hinanden godt. Same producerer jo mindre traktorer, mens Deutz-Fahr har de større, forklarer indehaver af A. P. Andersen Maskinfirma, Lars Andersen, der tilføjer at man har kunder til begge typer.

Same-traktorer er eksempelvis populære hos planteskoler og andre med mindre kraft- og kapacitetsbehov, mens Deutz-Fahr er populære hos landmænd, maskinstationer og andre med større kraftbehov.

Læs også