bannerPos

Väderstad opdaterer

En ny, gratis opdatering til det iPad-baserede kontrolsystem Väderstad E-Control, øger brugervenligheden i marken. Nu er det muligt for landmanden at se og downloade manualer, reservedelsbøger og QuickStart-videoer fra kontrolsystemet.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
04-05-2020 08:35
Nu kan du hente Väderstad QuickStart-videoer i E-Control-appen.

En ny, gratis opdatering til det iPad-baserede kontrolsystem Väderstad E-Control, øger brugervenligheden i marken.

Nu er det muligt for landmanden at se og downloade manualer, reservedelsbøger og QuickStart-videoer fra kontrolsystemet.

- At have nem adgang til manualer, instruktionsvideoer og reservedelsbøger, når der er brug for dem i marken, er en god support til landmanden, siger Mattias Hovnert, Senior Vice President Sales & Marketing, hos Väderstad, og fortsætter:

- Hvad enten maskinen skal kalibreres, forbindes til traktoren eller ISOBUS Task Controller skal tilkobles, støtter QuickStart-videoerne landmanden, når der er brug for det i marken. Derudover giver appen også mulighed for at hente manualer og reservedelsbøger digitalt, direkte fra maskinens kontrolsystem.

Offline i marken

Dokumenterne og QuickStart-videoerne er tilgængelige via en portal, der er integreret i det iPad-baserede kontrolsystem Väderstad E-Control. Når man downloader et dokument eller en video, lagres det i Väderstad E-Control-appen, så det er nemt at komme til, når der arbejdes offline i marken.

I appen kan landmanden finde tilgængelige dokumenter for hele Väderstads produktprogram, fra det nuværende og helt tilbage til de første maskiner fra 1962.

Den nye integrerede portal kan downloades som en gratis softwareopdatering af Väderstad E-Control, frigivet på Apple App Store ultimo april 2020.

pj

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.
Side 1 af 1852 (37032 artikler)Prev1234567185018511852Next