Ny politisk udviklingskonsulent hos Fjordland

Erik Poulsen er pr. 1. januar 2022 ansat i en nyoprettet stilling som politisk udviklingskonsulent i landboforeningen Fjordland. Med udgangspunkt i Skive, Thisted og Lemvig skal han sammen med bestyrelsen og ledelsen udvikle den politiske interessevaretagelse for de 1.700 medlemmer og 6.500 kunder i Fjordland, der er Danmarks største landboforening.

- Vi arbejder målrettet med strategien, vi lavede forud for fusionen af Fjordland. Vi ønskede, og ønsker fortsat, at styrke den politiske position i vores forening, da der ligger en stor opgave i at arbejde politisk for vores medlemmer. Vi er lykkedes med at ansætte en politisk udviklingskonsulent, og vi ser meget frem til samarbejdet med Erik. Første opgave bliver at kigge ind i de nye reguleringer i landbruget, siger Leif Gravesen, formand i landboforeningen Fjordland.

Erik Poulsen er uddannet journalist og har de seneste 19 år som selvstændig kommunikationsrådgiver på forskellig vis formidlet fødevareerhvervet på vegne af landmænd og landboorganisationer. Blandt andet som informationsmedarbejder for Landsskuet i Herning, men også for Åbent Landbrug, andre gårdbesøgsinitiativer og som stifter af tv-stationen LandTV.

- Jeg glæder mig til at sætte fokus på både de udfordringer og de gode historier, som et fødevareerhverv i rivende udvikling byder på i en del af landet, hvor landbruget spiller en helt afgørende rolle. For eksempel når det gælder den grønne omstilling, siger Erik Poulsen.    

Læs også