Tidligere Centrovice-direktør til VikingGenetics

Louise Helmer (49) er uddannet agronom fra Københavns Universitet, har en diplomuddannelse i organisation og management og en kandidat i forretningsudvikling. Hun har over 15 års ledelseserfaring på topniveau i landbrugs- og fødevareindustrien. Hun er bosiddende i Fredericia og starter i VikingGenetics den 1. august.

Louise Helmer kommer til VikingGenetics fra en stilling som selvstændig konsulent inden for Strategi, ESG og udvikling hos konsulenthuset Hald & Lie, og var før dette administrerende direktør i konsulentvirksomheden Centrovice, hvor hun også tidligere har haft flere ledende stillinger.

Om valget af Louise Helmer som ny administrerende direktør siger VikingGenetics' bestyrelsesformand, Per-Johan Svensson:

- Vi glæder os til at byde Louise Helmer velkommen til VikingGenetics. Louise har vist sig at være en engagerende og dygtig leder, der er i stand til at skabe resultater, og vi ser frem til at have en kapacitet med hendes erfaring og viden til at indgå i teamet, siger Per-Johan Svensson, hvortil han tilføjer:

- Ud over de stærke lederevner og et værdisæt i tråd med vores særlige ånd hos VikingGenetics, har Louises baggrund som topchef i landmandsejede virksomheder, hendes brancheerfaring og stærke strategi-, ledelses- og menneskelige udviklingsevner medvirket til at gøre hende til den rette kandidat til stillingen som administrerende direktør.

 

Læs også