Nye roller indenfor kommunikation i Arla

Arlas direktør for global koncernkommunikation, Theis Brøgger skal være kommunikationsdirektør for Arla i Storbritannien fra 1. oktober. Han afløses af Kasper Ibsen Beck, der i dag er kommunikationsdirektør i Arla Danmark.

Theis Brøgger er mangeårig presse- og kommunikationsdirektør i Arla, og han skal fremover lede selskabets britiske kommunikationsafdeling. Han bliver samtidig en del af Arlas britiske ledergruppe og ansvarlig for forretningens daglige kommunikation til andelshavere, medarbejdere, presse og offentlige stakeholdere.

Theis Brøgger er uddannet journalist og har arbejdet som henholdsvis pressechef og kommunikationsdirektør i Arla Foods siden 2006. Han flytter til England med sin kone og tre børn.

Kasper Ibsen Beck bliver 1. oktober ny direktør for Arlas koncernkommunikation. Han kommer fra jobbet som kommunikationsdirektør i Arla Danmark, hvor han også har været en del af den danske ledergruppe.

Han overtager dermed den daglige ledelse af koncernens strategiske interne- og eksterne kommunikation fra koncernens hovedsæde i Aarhus med reference til Senior Vice President, Corporate Communication, Nick Hindle.

Kasper Ibsen Beck har tidligere arbejdet som pressechef for Vestas samt chefkonsulent i Radius Kommunikation, inden han blev kommunikationsdirektør i Arla Danmark i 2012.

Arbejdet med at finde en ny kommunikationsdirektør for Arla Danmark vil nu blive sat i gang, oplyser koncernen.

Læs også