bannerPos

To 20-års jubilarer i Patriotisk Selskab

Lisbeth Krogh Nielsen

Redaktionen

17-04-2019 18:56

Økonomirådgiver Lisbeth Krogh Nielsen har 20-års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. maj. Lisbeth arbejder blandt andet med skatteregnskaber, årsrapporter, virksomhedsanalyser, budgetter, moms og bogføring. Hun kender sine kunder godt og er som rådgiver god til at sætte sig ind i deres behov. Som kollega er Lisbeth Krogh Nielsen social, behagelig og nem at arbejde sammen med. Ved siden af sin rådgiverfunktion sidder hun i det interne samarbejdsudvalg, som blandt andet har til opgave at styrke arbejdsmiljøet i virksomheden. Hun er uddannet merkonom i regnskabsvæsen samt kontorassistent.

Økonomirådgiver Annette Rudolfsen har 20-års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. maj. Hun arbejder blandt andet med skatteregnskaber, årsrapporter, budgetter, moms og afgifter samt bogføring. Hun har en god kontakt til sine kunder og går med liv og sjæl op i at levere god rådgivning. Som kollega er Annette Rudolfsen hjælpsom, og de sociale forhold på arbejdspladsen ligger hende på sinde – blandt andet har hun gennem mange år været formand for medarbejdernes kunstforening. Hun er uddannet merkonom i regnskab, revision og skatteret.

Ny type afdækning til ensilagestakken

Silage Safe er navnet på et nyt system til afdækning af ensilagestakkene, der går udenom dæksider.

Landbrugsuddannelsen lukker i Holstebro

Der var glæde, optimisme og en tro på flere elever, da Uddannelsescenter Holstebro og Landboforeningen Holstebro Struer i efteråret kunne meddele at landbrugsuddannelsen skulle flytte fra Lægaard Landbrugsskole til Uddannelsescenter Holstebro. Men glæden holdt kun kort og nu nedlægges uddannelsen.

Styrelse ændrer i vilkår for efterafgrøder

Landbrugsstyrelsen har ændret i vilkårene for at indberette efterafgrøder, alternativer herfor samt for at opgøre sit krav om pligtige og husdyrefterafgrøder.

Danish Crown sænker noteringen

Danish Crown sænker noteringen for slagtesvin med 40 øre, så den fremover er på 11,40 kroner.

Nyt biogasanlæg rykker tættere på

De nødvendige tilladelser til et nyt biogasanlæg i Sønderjylland er nu kommet i hus, og hvis landmændene bakker op, kan der indbydes til rejsegilde i efteråret.

Store stigninger i traktorsalget

John Deere indtager førstepladsen for juni måned og er også nummer ét for første halvår af 2019.

Korn i amerikanersiloer kræver korrekt management

- Husk, at korn opbevaret i amerikanersiloer skal beluftes hver tredje uge hele året rundt. Det er blot en af anbefalingerne fra chefkonsulent Jan Brochstedt Olsen.

EU’s miljøpolitik skal være et forbillede for resten af verden

Miljøminister Lea Wermelin tager i dag til Helsinki for at mødes med de europæiske kollegaer for at drøfte fremtidens miljøpolitik med det klare mål, at de europæiske lande skal sætte sig i spidsen for arbejdet for en mere grøn og bæredygtig fremtid.

Landbruget fik ros på havnen i Aalborg

Agri Nords tiltag ved The Tall Ships Races i Aalborg blev positivt modtaget af både forbrugere, landmænd og politikere.

- Vi bør øge landbrugsproduktionen, ikke sænke den, i klimaets navn

Det danske landbrug er et af de mest klimavenlige i verden, så det vil være en katastrofe for klimaet, hvis vi vælger at lukke ned for produktionen for at leve op til diverse klimakrav, mener områdedirektør i Landbrug & Fødevarer Niels Peter Nørring. Se videoen og hør hans argumenter.
Side 1 af 1583 (31644 artikler)Prev1234567158115821583Next