bannerPos

To 20-års jubilarer i Patriotisk Selskab

Lisbeth Krogh Nielsen

Redaktionen

17-04-2019 18:56

Økonomirådgiver Lisbeth Krogh Nielsen har 20-års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. maj. Lisbeth arbejder blandt andet med skatteregnskaber, årsrapporter, virksomhedsanalyser, budgetter, moms og bogføring. Hun kender sine kunder godt og er som rådgiver god til at sætte sig ind i deres behov. Som kollega er Lisbeth Krogh Nielsen social, behagelig og nem at arbejde sammen med. Ved siden af sin rådgiverfunktion sidder hun i det interne samarbejdsudvalg, som blandt andet har til opgave at styrke arbejdsmiljøet i virksomheden. Hun er uddannet merkonom i regnskabsvæsen samt kontorassistent.

Økonomirådgiver Annette Rudolfsen har 20-års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. maj. Hun arbejder blandt andet med skatteregnskaber, årsrapporter, budgetter, moms og afgifter samt bogføring. Hun har en god kontakt til sine kunder og går med liv og sjæl op i at levere god rådgivning. Som kollega er Annette Rudolfsen hjælpsom, og de sociale forhold på arbejdspladsen ligger hende på sinde – blandt andet har hun gennem mange år været formand for medarbejdernes kunstforening. Hun er uddannet merkonom i regnskab, revision og skatteret.

Danske landmænd har i 25 år hjulpet kolleger i Sydøstasien

Danske landmænd på studietur til Cambodia og Vietnam blev i 1994 starten på en langsigtet hjælp til kollegerne i de krigshærgede lande.

Stadig stort behov for vanding

Behovet for vanding er stadig stort i store dele af Danmark, hvor tørkeindekset målt mandag lå mellem syv og ti.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Driftsleder: Fungerer soen – så fungerer resten

Udfordringerne med tomme søer og gaspustere var store for et år siden på Ødum Engholm ved Hadsten. Et forsøg i besætningen med tang fra de norske fjorde har imidlertid vist sig som problemløser.

Kun de ti procent bedste slagtesvineproducenter lavede overskud i 2018

Kun de cirka ti procent bedste slagtesvineproducenter formåede at lave overskud i deres driftsgren i 2018, viser nye Business Check-tal.

Valggyser i vente for tidligere landboformand

Venstre står til at få tre-fire mandater i Europa-Parlamentet. Den tidligere mangeårige KHL-formand, Asger Christensen, der er EU-kandidat for Venstre, er formentlig lige på vippen til at blive valgt ind.
Side 1 af 1543 (30858 artikler)Prev1234567154115421543Next