bannerPos

To 20-års jubilarer i Patriotisk Selskab

Lisbeth Krogh Nielsen
17-04-2019 18:56

Økonomirådgiver Lisbeth Krogh Nielsen har 20-års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. maj. Lisbeth arbejder blandt andet med skatteregnskaber, årsrapporter, virksomhedsanalyser, budgetter, moms og bogføring. Hun kender sine kunder godt og er som rådgiver god til at sætte sig ind i deres behov. Som kollega er Lisbeth Krogh Nielsen social, behagelig og nem at arbejde sammen med. Ved siden af sin rådgiverfunktion sidder hun i det interne samarbejdsudvalg, som blandt andet har til opgave at styrke arbejdsmiljøet i virksomheden. Hun er uddannet merkonom i regnskabsvæsen samt kontorassistent.

Økonomirådgiver Annette Rudolfsen har 20-års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. maj. Hun arbejder blandt andet med skatteregnskaber, årsrapporter, budgetter, moms og afgifter samt bogføring. Hun har en god kontakt til sine kunder og går med liv og sjæl op i at levere god rådgivning. Som kollega er Annette Rudolfsen hjælpsom, og de sociale forhold på arbejdspladsen ligger hende på sinde – blandt andet har hun gennem mange år været formand for medarbejdernes kunstforening. Hun er uddannet merkonom i regnskab, revision og skatteret.

Hyld landbruget for at optimere biomassen

Planteavlerne bør ikke finde sig i, at energisektoren render med hele gevinsten i klimaregnskabet, siger Søren Ilsøe, konsulent i Agrovi.

Nyt notat beskriver oprindelsen af PRRS-varianten hos Hatting

Seges Svineproduktion beskriver i et nyt notat den nye variant af PRRS1 og resultatet af de undersøgelser der er gennemført for at sporer oprindelsen af virusset der smittede Hattings ornestation ved Horsens.

Anerkendt i samfundskontrakten

- Moderniseringsstøtten til nybygning af moderne slagtesvineanlæg er samfundets anerkendelse af vores bidrag til samfundsøkonomien og beskæftigelsen, siger Lars Jensen, Stensager Svin.

Billigere stipladser til slagtesvinene

»Konceptstalden« er ifølge Seges Svineproduktion, et billigere, men produktionssikkert bud på et alternativ til den traditionelle slagtesvinestald.

- Er vi da virkelig så ulandsbetragtet, at en ansøger ikke vil bo med os

At lederen af Landbrugsstyrelsen i Augustenborg har tjenestested i København fører nu til, at Venstre indkalder både finansminister og fødevareminister til åbent samråd. Landboformand undrer sig også.

Brokgrise hædres med særbehandling

Det irriterer Lars Jensen, Stenager Svin I/S nær Aars i Himmerland, at man bruger udtrykket sygestier, når brokgrisene reelt er raske grise, der blot kræver særlig opmærksomhed, lidt mere plads og ekstra halm.
Side 1 af 1773 (35448 artikler)Prev1234567177117721773Next