Globalt mælkeindeks stiger med 0,9 procent

Så er der atter gode nyheder til mælkeproducenterne. På den netop afholdte Global Dairy Trade-auktion steg indekset med 0,9 procent.

Det var Ched-indekset, der steg med 0,5 procent, mens AMF-indekset faldt med 0,8 procent, smørindekset med 7,5 procent, laktoseindekset med 1,6 procent, skummetmælkspulverindekset med 0,5 procent, mens WMP-indekset faldt 0,5 procent.

SWP-indekset var det ikke muligt at udregne.

Sidste chance for at sælge korn fra 2020-høst

Har du stadig 2020-kornhøst liggende, skal du have det solgt nu. Chancen bliver ikke bedre, og den vil kun være kortvarig, vurderede AgroMarkets onsdag på sin hjemmeside.

- Det gik lige stærkt nok med prisfaldet, lyder konklusionen fra investorerne. De spring, prisen tog under faldet de seneste par uger, er igen ved at blive lukket af en korrektion. Når prisen springer og laver hul i priskurven, kalder man det et Gab. Og et Gab skal som hovedregel altid lukkes igen, lyder det fra AgroMarkets i kommentaren.

Er man foderkøber, opfordrer AgroMarkets til at få lave udbudsmaterialet på foder nu og få det sendt til foretrukne foderstoffer.

- Få også gerne en pris her og nu. Vi har købt færdigfoder (færdigfoder svin, fjerkræ og slagtekalve samt lavproteinblandinger til malkekøer) til høst 2021, skriver AgroMarkets.

Læs også