Mollerup Mølle ansætter korn- og råvarechef

Poul Claudio Pelsen, 48 år, er ansat i en nyoprettet stilling som korn- og råvarechef hos Mollerup Mølle A/S, der er Danmarks tredjestørste private grovvarevirksomhed.

Han får ansvaret for indkøb og salg af korn og råvarer. Desuden vil den overordnede risikostyring af korn, råvarer og foderstoffer være hans ansvarsområde.

Poul Claudio Pelsen har siden sin arbejdsmæssige start i 1995 haft hele sin karriere i korn- og foderstofbranchen.

- Poul Claudio Pelsen har via sit hidtidige virke skabt et stort netværk i både ind- og udland for specielt hele området for markafgrøder. Herudover kan en stor indsigt i det sjællandske marked danne brohoved for opkøb af markafgrøder fra Sjælland som match til en blandt andet stadigt stigende foderproduktion hos Mollerup Mølle, lyder det fra ejerne af Mollerup Mølle A/S, fætrene Jakob og Holger Pedersen.

Poul Claudio Pelsen har første arbejdsdag den 1. oktober. 

Fejrer 40-års jubilæum

Torsdag den 1. juli kan økonomiassistent Henny Gjørup Madsen, Kirkegaardsvej i Døstrup, fejre sit 40-års jubilæum i Agri Nord.

Henny Gjørup Madsen startede som elev i 1981 i det daværende Hobro og Omegns Landboforening efter endt HH-eksamen.

Jubilæet fejres på dagen sammen med den nærmeste familie og kollegaer i Multisalen i Hobro Idrætscenter.

Privat bor Henny Gjørup Madsen i Døstrup lige udenfor Hobro sammen med sin mand på en landejendom med juletræsproduktion. Parret har to voksne børn og to børnebørn.

Læs også