Noter Nord 35-21 TEMA

Nemmere rengøring
med ny hestestrøelse

Den landsdækkende butikskæde Land & Fritid sælger nu en ny hestestrøelse, Nice Nature Bedding, som er produceret i Danmark.

Strøelsen udmærker sig ved at være produceret af danske plantedele som knust rapshalm og andre plantedele, der ikke ædes af – selv nøjsomme – heste.

Hestestrøelsen er med strøelsen Stalosan F, som betyder, at hesteboksen ikke skal desinficeres, men blot gøres ren. Desinfektionen tilføres nemlig med strøelsen, oplyser Land & Fritid.

Forbruget er også ganske lavt, og da poserne indeholder 12 kg. betyder det, at de fleste store heste i almindelig boksstørrelse har et forbrug på tre poser pr. uge.

-

Nyt tilskud til heste

Et nyt bredt sortiment af flydende tilskud til heste er kommet på markedet. Dangro Nordic, der producerer produkterne under navnet Amequ by Dangro oplever allerede, at serien »Amequ Elixir« har fået en særdeles god modtagelse af kunder og forhandlere.

Amequ Elixir serien er udviklet af specialister i hestens ernæring, i tæt samarbejde mellem bioanalytiker, urtespecialist, osteopat, og orthomolekylær specialist.

- Vi benytter udelukkende urter, som er godkendt til human ernæring for at opnå højeste kvalitet og renhed til produkterne i Amequ Elixir serien, og produkterne er testet i et stort omfang på konkurrenceheste, såvel som heste i vedligehold. Der er dermed tale om en produktserie, hvor man finder noget til enhver hest, siger foderkonsulent og produktansvarlig hos Dangro Nordic A/S, Ditte Katrine Oksen.

Læs også