bannerPos

SLF tilfreds med første halvår

13-08-2020 13:22

- SLF er foran budget, har succes med at ansætte nye profiler til virksomheden, og der er god tilgang af kunder, lyder det fra den sønderjyske rådgivningsvirksomhed med base i Vojens.

- Vi oplever en god søgning fra udefrakommende kunder – også fra nye geografiske områder – som efterspørger vores produkter og ydelser. Vores serviceydelser er ikke længere så geografisk bestemt eller fastlåst, som situationen var for flere år siden. Det hænger i høj grad sammen med de faglige kompetencer, som SLF kan tilbyde og den øgede digitalisering, siger direktør i SLF, Brian Lambertsen.

I løbet af året har SLF ansat en ny virksomhedsrådgiver, en teamchef for afdelingen Driftsøkonomi og Virksomhedsrådgivning, en kvægchef og en økologikonsulent samt to nye profiler indenfor selskaber, skat og ejerskifte.

 

Bedre resultater for økologiske landbrug

I 2019 landede det gennemsnitlige driftsresultat for økologiske heltidslandbrug på 0,9 mio. kr., hvilket er udtryk for en betydelig fremgang i forhold til 2018, men dog lavere end resultaterne i 2016 og 2017, viser en opgørelse hos Danmarks Statistik.

Fødevarestyrelsen kontrollerer rengøring af 300 lastbiler

Fund af afrikansk svinepest i Tyskland har gjort grundig rengøring af de lastbiler, der krydser den danske grænse, vigtigere end nogen sinde. Det næste halve år kontrollerer Fødevarestyrelsen mere end 300 lastbiler.

Minister, skift spor

Regeringens krav om, at landmændene også til næste år skal så efterafgrøder i minimum samme omfang som i år for at nedbringe kvælstofudledning til vandmiljøet, møder kritik hos landboforeningen Vestjysk, som foreslår, at fødevareminister Mogens Jensen skifter spor i kvælstof-politikken og i stedet griber til andre virkemidler.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.
Side 1 af 1931 (38602 artikler)Prev1234567192919301931Next