Daka klæder driftslederen på til opgaven

På NutriFair kan bedriftsledere booke sessioner med Daka Secanims rådgivere til at blive indført i brugen af nyt undervisningsmateriale. Det skal hjælpe ledere med at klæde personale på til håndteringen af døde dyr på bedriften.

Tilbage i februar i år lancerede Daka Secanim et undervisningsmateriale, som et led i, at bedriftsledere skal få flere redskaber til at kunne undervise medarbejdere i håndteringen af døde dyr.

- Flere hundrede landmænd har allerede bestilt vores gratis materiale. Undervisningen af staldpersonale er i fuld gang. Vi vil dog gerne hjælpe med, at flere benytter undervisningsmaterialet og har derfor booket et undervisningslokale på Nutrifair, hvor vi vil klæde landmænd godt på til opgaven, siger Søren Mohr Jensen, kommunikationschef for Daka.

Et hit på bedriften

Bedriftledere rundt i hele landet er allerede i gang med at hænge plakater op på personalekontorerne og sætte klistermærker på kadaverkapper. En af dem er Allan B. V. Pedersen.

Han er med i Dakas landmandsforum og har været med i processen omkring materialets tilblivelse.

- Materialet forholder sig til dagligdagen ude på bedriften og opgaverne omkring håndtering af det døde dyr. Det hjælper med at afklare nogle af de spørgsmål, som mine medarbejdere og jeg har til håndtering af de døde dyr. Derfor er det også en god lejlighed til at få talt om arbejdsgange og genopfrisket de vigtigste dele af håndteringen af de døde dyr, forklarer Allan B. V. Pedersen.

Fakta

- Undervisningsmaterialet består af: baggrundsmateriale til bedriftslederen, et diasshow til fremlæggelse for medarbejdere, en plakat til brug i stalden eller personalerum, samt et klistermærke til kadaverkappe eller afhentningsplads til hjælp med placering af dyr og kappe.

- Undervisningssessionerne finder sted i et separat undervisningslokale på messen. Hver session varer 20 minutter og begynder på hvert hele klokkeslæt.

- Du finder Daka på stand A-1186.

 

Effektivt Landbrug A/S

Odensevej 29
5550 Langskov