Næsgaard Mobile kommer nu i en ny version 2.0, som indeholder en kraftig opgradering.
Et faktum er, at en stor del af den moderne planteavl foregår med mobiltelefonen i hånden, hvorfor det er så vigtigt at gøre brugen af »værktøjet« så effektivt som overhovedet muligt, skriver Datalogisk.
Virksomheden har derfor gjort den nye brugerflade i deres app, Næsgaard Mobile, mere indlysende og intuitiv, hvilket betyder, at der hurtigt kan navigeres mellem de forskellige funktioner med få klik. F.eks. med nye bundikoner, som hele tiden giver adgang til de vigtigste funktioner.
Når tiden er en knap ressource på bedriften, har det stor betydning, at både erfarne og nye brugere af Mobile-app’en oplever en nem og overskuelig tilgang til programmet, lyder det.
Der er således lagt vægt på et tidssvarende design, bedre overblik og funktionalitet i en samlet oplevelse. Med den nye app har Datalogisk stillet skarpt på nutidens og fremtidens digitale behov hos landmand og konsulent.
- Den nye Version 2.0 af Mobile-app’en er mere end bare en ansigtsløftning med et opdateret design, det er en betydelig forbedring af, hvordan du kan administrere dit landbrug hele vejen rundt på din mobiltelefon, fortæller Birger Hartmann fra Datalogisk.
Konstant udvikling
Næsgaard-app’en er en del af Næsgaard markstyrings-produktportefølje hos Datalogisk. Applikationen kan bruges sammen med Næsgaards PC-programmer eller som en selvstændig løsning.
Med Næsgaard Mobile på mobiltelefon/tablet kan brugeren altid hente og registrere markdata uanset, hvor han befinder sig. Det er nemt at tjekke op på planlægning, arbejdsopgaver og øvrige markdata og samtidig optimere arbejdet i marken.
Eksempelvis kan mobiltelefonens GPS og kamera bruges til at lave registreringer af ukrudt, sten og dræn. Skal du i marken for at så, gødske eller sprøjte, så hent markplan og behandlinger frem på telefonen, som du har med i marken. På den måde er hverdagen meget lettere, når det gælder overblik, dokumentation og registrering af det praktiske markarbejde.
- Hos Datalogisk har vi ikke kun for øje at udvikle nye løsninger, vi har i høj grad også fokus på at udvikle og optimere på nuværende programmer og løsninger, siger Birger Hartmann.
- Vi får gode input fra vores brugere, og der er funktioner, som altid lige kan blive en tand bedre, tilføjer han.