Årets første markvandring gennemført i bidende kulde og høj sol

Selv om solen stod højt på himlen over Bejstrup i det nordvestjyske tirsdag morgen, var strikhuen den foretrukne hovedbeklædning blandt de fremmødte til årets første markvandring i Mollerup Mølles sortsforsøg med vinterhvede.

Karl Kudsk, produktchef for planter ved Mollerup Mølle, (med ryggen til) førte med sikker hånd tilhørerne gennem forsøgsparcellerne, hvor fire vinterhvedesorter og en sortsblanding bliver afprøvet. Foto: Kasper Stougård De halvtomme maskinhaller hos Bejstrup Maskinstation bød både på varme pølser og læ for vinden. Foto: Kasper Stougård

Strikhuerne var trukket godt ned over ørerne, og hænderne stukket dybt i lommerne på deltagerne til tirsdagens markvandring hos Bejstrup Maskinstation ved Fjerritslev. Og produktchef for planter ved Mollerup Mølle Karl Kudsk er hurtig til at minde deltagerne om, hvorfor de egentligt er kommet.

- Vi skynder os at gå i marken, for hvis jeg først slipper jer løs i maskinhusene, finder jeg jer jo aldrig igen, siger produktchefen for planter hos Mollerup Mølle.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også