bannerPos

Droner flyves i stilling som udbringere af nyttedyr til biologisk bekæmpelse

Flere end 350 roedyrkere, konsulenter, forædlere, forsøgsmedarbejdere med flere, var mødt op til NBR og Nordic Sugars inspirationsdag i Sakskøbing. Fotos: Henrik Sieben.

Henrik Sieben

Journalist
07-02-2019 09:30
Godt 350 roedyrkere, konsulenter, forædlere, forsøgsmedarbejdere med flere tog del i Nordic Sugar og NBR’s inspirationsdag.

- Måske i en ikke så fjern fremtid vil vi kunne opleve droner, der dropper mariehøns til brug for biologisk bekæmpelse i jordbærmarker, eller droner der udbringer herbicider på pletter.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next