bannerPos

Nyt netværk for aktive brugere af præcisionsdyrkning

Bedrifter, der gør brug af digitale værktøjer, er dobbelt så store som gennemsnittet målt på hektar. Og så er brugerne domineret af planteavlere med specialafgrøder som frø, sukkerroer og bælgplanter.

Redaktionen

13-09-2019 06:45
Mange taler om præcisionslandbrug, men få landmænd gør noget ved det. For få landmænd, mener Seges, som nu vil oprette et landsdækkende netværk for at få flere i gang med de digitale muligheder.

Den forholdsvis lille gruppe af landmænd, der i dag anvender præcisionsteknologi, har helt overvejende få og store ejendomme.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.

33 blev tilbageholdt i protester mod naturgenopretningsprojekt

Søndag forsøgte demonstranter i Lille Vildmose at blokere for Aalborg Kommunes arbejde i forbindelse med et naturgenopretningsprojekt.

Dansk svineproduktion med i front på effektivitet

Danmark fravænner tre grise mere per årsso end nærmeste konkurrent. Samtidig har dansk svineproduktion EU’s laveste produktionsomkostninger pr. kilo svinekød, viser ny rapport.
Side 1 af 1667 (33322 artikler)Prev1234567166516661667Next