bannerPos

Stor efterspørgsel på nyt gødningskoncept

- Vi havde slet ikke forudset den store efterspørgsel, siger seniorkonsulent Lars Olsen, DLG, der glæder sig over, at gødningskonceptet igen bliver udbudt til sæsonen 2021/22. Arkivfoto

AF: HENRIETTE LEMVIG

FAGJOURNALIST
24-09-2020 13:42
I maj 2020 lancerede DLG et nyt gødningskoncept, der er skræddersyet til vinterhvede på planteavlsbrug. Konceptet meldes allerede udsolgt.

DLG’s nye gødningskoncept »Perfect Wheat« er blevet taget rigtig godt imod af kunderne. Så godt, at DLG nu melder udsolgt for den igangværende sæson.

- Vi havde slet ikke forudset den store efterspørgsel, siger seniorkonsulent Lars Olsen, DLG, der glæder sig over, at gødningskonceptet igen bliver udbudt til sæsonen 2021/22.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Mindre forpagtning til landbruget fremover

En række ministre går nu sammen om i fællesskab at styrke biodiversiteten og hjælpe naturen. I forbindelse vil landbruget også blive inkluderet, hvis det står til Forsvarsminister Trine Bramsen (S) Hun vil nemlig forsøge at få Forsvaret til at forpagte færre af sine naturarealer til landbruget.

Flere lyspunkter, men lidt for meget Shockumentary

Filmen »Kiss the ground« får 3 ud af 5 stjerner for at behandle noget så usexet som jord, men de faglige budskaber skal I kære læsere/Netflix-seere tage med et stort gran salt.

Planteformand vil have frøavlere undtaget kommende ammoniakkrav

Fagligheden fordufter fuldstændig, hvis regeringen for at mindske ammoniakudledningen yderligere vælger at indføre forbud mod udbringning af husdyrgødning efter 1. september på frøgræs, mener L&F’s planteformand, Torben Hansen.

God høstfremgang i USA - men høstpresset udebliver

Det går langt bedre end forventet med hensyn til at høste majs i USA. Høsten med sojabønner går også ud over stepperne. Men det normale høstpres på afgrødepriserne er alligevel udeblevet i år. Forklaringen på at høstpresset i år er udeblevet, skal vi finde i en eksplosiv kinesisk efterspørgsel efter blandt andet amerikansk majs og amerikanske sojabønner.

Opmærksomheden er rettet mod overlevelsen

Der er fokus på pattegriseoverlevelse og so-overlevelse, men også overlevelse i forhold til PRRS. Christian Fink Hansen opfordrede i tirsdagens beretning til, at man i branchen hjælper hinanden til at komme PRRS til livs.
Side 1 af 1950 (38996 artikler)Prev1234567194819491950Next