Sagro lander overskud på 14,5 millioner kroner

En bred pallette af ydelser er med til at sikre Sagro et godt overskud i 2021, lyder det fra den administrerende direktør for rådgivningsvirksomheden.

På trods af turbulente vinde med blandt andet corona og svingende råvarepriser, endte 2021 med at være et ganske godkendt år for rådgivningsvirksomheden Sagro, der ender med 14,5 millioner kroner på bundlinjen.

Overskuddet kan dog ikke tilskrives en strøm af nye kunder, men skal derimod findes i den brede pallette, som virksomheden tilbyder, forklarer Torben Jensen, der er administrerende direktør hos Sagro.

- Sagro og vores datterselskaber udvider hele tiden paletten af ydelser, og flere og flere nuværende kunder vælger at lade sig rådgive »full-line« af Sagro og datterselskaberne. Vores rådgivere er blevet rigtig gode til at spille hinanden stærke på tværs af organisationen, og det afspejler sig nu på resultatet, siger Torben Jensen.

De områder, hvor der har været en betragtelig vækst, er blandt andet økologi, IT, salg af landbrugsejendomme, juridiske ydelser og landmålerarbejde.

Tilfreds formand

Formanden for Sagros bestyrelse, Sven Agergaard, glæder sig over, at medlemmerne endnu engang kan trække et stort overskud ud.

- Jeg er imponeret over, at Sagros medarbejdere endnu engang har kunnet arbejde og yde den service, vi som landmænd efterspørger, selvom der også i år har været Covid-19 og lock downs, siger Sven Agergaard

Han tilføjer, at de ekstra ressourcer kommer til at bidrage direkte til det politiske arbejde, ejerforeningerne bag Sagro driver.

- Vores ejerforeninger kan i gennemsnit reducere medlemskontingentet med 3.000 kroner pr. medlem, og dermed bliver medlemmerne tilgodeset, tilføjer han.

Læs også