Rekordstor interesse for sommercamp

90 friske landbrugsinteresserede unge mennesker mellem 12 og 16 år tjekker ind på Lundbæk i dag.

På mandag åbner Lundbæk dørene til fire sjove og spændende dage, der indeholder alt fra fysiske aktiviteter og udfordringer, til socialt fællesskab og hygge. Skolens koordinator, David Jensen, har i samarbejde med kollegaer sammensat et helt nyt program til dette års SommerCamp for at få deltagerne til at få et indblik i livet som landbrugselev. .

- Mandag skyder vi Campen i gang med at bygge hegn og gøre klar til at modtage dyr, som deltagerne skal hjælpe med at passe hele ugen. Tirsdag får vi besøg af lokale landmænd, der har deres traktorer med. Deltagerne skal traktor-groome (klargøre traktorerne) med høj musik og fed energi på pladsen ved maskinhallen. Onsdag skal deltagerne ud at besøge lokale landmænd og få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde som landmand. Torsdag afslutter vi SommerCampen med Landmands-OL. Det bliver helt vildt sjovt – jeg glæder mig, siger David Rytter Hansen, der har været koordinator på SommerCamp i de fem år, som eventen har eksisteret.

I år slår Lundbæk rekord med 90 deltagere

- I år havde vi sat et max på deltagerantallet, og allerede fire uger inden SommerCampen var der udsolgt. Det er helt vildt med 90 deltagere og en venteliste med unge mennesker, der ikke nåede at få en billet – det har vi aldrig prøvet før.

SommerCampen er for alle unge mellem 12 og 16 år.

Læs også