bannerPos

Ingen fund af ulovlig veterinærmedicin i stor aktion

12.000 pakker er blevet åbnet og undersøgt for, om de indeholder ulovlig medicin i Danmark. Ingen veterinærmedicin blev fundet.

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
31-10-2018 13:00
I sidste uge blev en verdensomspændende aktion mod salg ulovlig medicin afsluttet. I Danmark er der, når det kommer til veterinærmedicin, ikke gjort et eneste fund.
500 tons ulovlig medicin er blevet konfiskeret i den kæmpemæssige verdensomspændende aktion Operation Pangea, som handler om at begrænse handlen og import af ulovlig medicin, som er handlet på nettet. En handel, der ofte finder sted på tværs af landegr&

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Guld kan købes for dyrt

Husk på, at dem der ringer og forsøger at få jer til at investere er sælgere og ikke rådgivere, lyder det fra direktøren i Sagro, Finans og Formue, der advarer især svineproducenter mod at investere i luftige projekter for lånte penge.

Vil have stoppet udledning til Øresund permanent

I sidste øjeblik blev udledningen af 290.000 kubikmeter forurenende spildevand til Øresund udsat til efteråret. Udledningen bør dog stoppes permanent, lyder det fra både Danmarks Naturfredningsforening og Bæredygtigt Landbrug.

Nye klima-robuste hybridsorter

Et GUDP-projekt, Hybrimax, har som målsætning at fremavle nye hybridsorter i rug og roer, der forener høje udbytte med et lavt forbrug af pesticider.

Uændret Nord-West-notering

Nord-West-noteringen ligger på uændrede 54 euro, imens noteringen for otte kilo-grise ligeledes befinder sig på uændrede 35,5 euro.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.
Side 1 af 1846 (36907 artikler)Prev1234567184418451846Next