Christian Fink Hansen: Branchen skal kunne levere svar

- Vi beskæftiger tæt på 190.000 mennesker og har en bruttoeksport på 184 mia. kr., så vi bidrager rigtig meget til det samfund, som vi er en del af. Men vi skal levere svar, når vi kommer til at diskutere klimakrise, biodiversitet og fødevarekrise. Det understregede sektordirektøren for Gris Landbrug & Fødevarer under indflyvningen til to dages Fagligt Nyt på Comwell i Kolding onsdag.

Onsdag eftermiddag var det Christian Fink Hansen, direktør sektor for Gris, Landbrug & Fødevarer, der bød velkommen og satte rammen for to dage med Fagligt Nyt i lokalerne på Comwell i Kolding.

Temaerne for årets Fagligt Nyt var klima og miljø, vækstdyr, mindre antibiotika og ingen medicinsk zink, sundhed og ikke mindst so- og pattegriseoverlevelse. Desuden blev årets program indledt med et indblik i branchens aktuelle situation, når det kommer til politik og økonomi.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs også