DC har reduceret klimaudledninger på dansk grisekød med 30 procent
Det er Danish Crowns ambition at halvere klimapåvirkningen af koncernens kødproduktion i 2030 i forhold til 2005 og at producere klimaneutralt kød i 2050. Og koncernen er godt på vej mod målet, Danish Crown har nu reduceret udledningerne med 30 procent på dansk grisekød.
Siden 2005 har Danish Crown sænket udledningerne af klimagasser med 30 procent i gennemsnit for hvert kilo dansk grisekød koncernen producerer. I den offentliggjorte bæredygtighedsrapport, som udkom før jul, gør Danish Crown status over indsatsen de seneste 12 måneder.
- Jeg er enormt stolt af, at vi har nedsat vores klimaudledninger så markant. I Danish Crown vil vi udfordre den globale kødindustri og gå forrest i arbejdet med at sikre en bæredygtig omstilling af fødevareproduktionen. I det arbejde er kampen mod klimaforandringer helt afgørende, og udfordringerne kan ikke vente på at blive løst. Vi skal levere nu, siger Jais Valeur, CEO i Danish Crown.