bannerPos

Bind, rens eller kassér toksin i korn og foder

Jo højere et indhold af toksiner, der er i foderet, jo kraftigere symptomer ses der. Derfor kan en løsning være at fortynde et dårligt parti korn eller foder op i et parti korn eller foder, som er fri for toksiner.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
11-05-2019 07:56
Vet-Team i Holstebro kommer med bud på, hvad man kan gøre, hvis man har korn eller foder med toksiner.

Hvad gør man, hvis man oplever at have toksiner i sit korn eller foder. Det giver Vet-Team i Holstebro et svar på i firmaets nyhedsbrev. 

- Det sikreste er at kassere kornet eller det foder, som man ved, er forurenet med toksiner, men det er ikke altid, det kan lade sig gøre, pointerer dyrlægerne, som kommer med en række bud på, hvordan man kan »klinke skårene« i sit korn og foder.

En af mulighederne er at fortynde det forg

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Goodvalleys indtjening tager syvmileskridt

Goodvalley, der driver svineproduktion på 34 farme i Polen, Ukraine og Rusland, fik et kæmpe løft i omsætning og indtjening i første kvartal.

- Der er mange ting, man skulle have gjort om set i bakspejlet

Den unge, ekspansive landmand Morten Svendsen er gået konkurs med sin blandede kvæg- og svinebedrift og 1.500 hektar delvist forpagtet planteavl. Et tørt 2018 og lave svinepriser var med til at gøre udslaget, fortæller han til Effektivt Landbrug.

Nyt it-samarbejde bliver til Terra Connect

DLG Connect skifter navn, efter Velas er indtrådt i ejerkredsen med købet af 40 procent af aktierne fra DLG. Samtidig flytter medarbejderne ind i Velas’ lokaler i Vissenbjerg.

- Vi vil gøre branchen verdensførende

En ny national klynge indenfor fødevarer og bioressourcer er født. Med tårnhøje ambitioner i bagagen, er klyngen klar til at hjælpe danske virksomheder til vækst.

Større område, mere specialisering

Mens Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Vendsyssel har givet vokseværk for både dækningsområde og medarbejderstab, har det også givet maskinforhandleren en størrelse, der giver bedre mulighed for specialisering, som skal komme både nye og gamle kunder til gode.

Erfaringer med par- og gruppevis opstaldning af kalvene

Måske er det kalvestaldens tur til en opdatering. I hvert fald vælger flere og flere at opstalde deres kalve par- eller gruppevis. En jordbrugsteknologstuderende har besøgt en række konventionelle landmænd og hørt deres erfaringer med opstaldningsformen.
Side 1 af 1850 (36997 artikler)Prev1234567184818491850Next