Fremtidens gris er ikke kødfri – men fri
Christian Fink, direktør for Seges Svineproduktion, er fortrøstningsfuld i forhold til at fremtidssikre den danske svineproduktion, og dermed på sigt leve op til ønskerne fra forbrugere og politikere. Fremtidens gris er dog ikke en kødfri veganergris, men til gengæld vokser den op i frie systemer, gjorde han klart i sin beretning til de danske svineproducenter.

- I er gode til at tage nye ting til jer, se udvikling som en god mulighed for at fremtidssikre forretningen og dermed på sigt leve op til ønskerne fra forbrugere og politikere, lød de rosende ord til producenterne i beretningen fra sektordirektør Christian Fink Hansen. Fotos: Alexander Dornwirth
- Som altid producerer vi de varer, som forbrugerne vil have. Fremtidens gris er grøn, men vi kommer nok ikke til at udvikle en kødfri veganergris uanset, hvor moderne det er.
Det påpegede sektordirektør Christian Fink i sin beretning på årsmødet i går.
Om fremtidens gris uddybede sektordirektøren nærmere, at den vil være klimavenlig og har en hel hale. Er det en hangris, er den ikke kastrereret. Og så
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her