Fremtidens gris er ikke kødfri – men fri

Christian Fink, direktør for Seges Svineproduktion, er fortrøstningsfuld i forhold til at fremtidssikre den danske svineproduktion, og dermed på sigt leve op til ønskerne fra forbrugere og politikere. Fremtidens gris er dog ikke en kødfri veganergris, men til gengæld vokser den op i frie systemer, gjorde han klart i sin beretning til de danske svineproducenter.

- Som altid producerer vi de varer, som forbrugerne vil have. Fremtidens gris er grøn, men vi kommer nok ikke til at udvikle en kødfri veganergris uanset, hvor moderne det er.

Det påpegede sektordirektør Christian Fink i sin beretning på årsmødet i går. 

Om fremtidens gris uddybede sektordirektøren nærmere, at den vil være klimavenlig og har en hel hale. Er det en hangris, er den ikke kastrereret. Og så

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også