bannerPos

Nord-West-noteringen nærmer sig 60 euro

Fremgangen i svinepriserne verden over understøttes af den seneste melding fra Nord-West-noteringen, der mandag steg med to euro.

Henning K. Andersen

23-04-2019 11:39
For 16. uge i træk stiger Nord-West-noteringen. Stigningen er denne gang på to euro til 58,50 euro, mens noteringen for 8-kilos grise stiger med 1,30 euro til 38,40 euro.

Stemningen på det tyske smågrisemarked er fortsat god, og priserne fortsætter med at stige. Udbuddet er ikke tilstrækkeligt til at dække hele efterspørgslen. Tyske slagtesvineproducenter, der ikke har en fast aftale, er nødt til at acceptere længere leveringstider.

Med hensyn til det sæsonmæssige mønster er det imidlertid sandsynligt, at prisstigningstakten aftager i den nærmeste fremtid, og at smågrisenoteringerne således snart stabiliserer sig. Det skriver Danske Svineproducenter.
 
Det tyske slagtesvinemarked er allerede i balance. Udbuddet er fortsat lille, men på grund af de manglende slagtedage i forbindelse med påsken er efterspørgslen også begrænset. Således passer udbuddet til efterspørgslen, og tyske markedseksperter regner derfor ikke med, at der vil opstå en udbudspukkel på slagtesvinemarkedet i år. 
 
Den tyske VEZG-smågrisenotering indikerer, at Nord-West noteringen sandsynligvis vil stige med 1,50 euro til 60,00 euro (484 kr. inkl. vægtregulering) på mandag.

Nord-West noteringen falder

Nord-West noteringen falder i dag med 4 euro til 60,00 €.

Som en 3-trins raket: Sæt fart på økonomien

Vil man videreudvikle sin bedrift, er det vigtigt at kende såvel ens økonomi som de rigtige nøgletal. Og så har elementer som skatteregnskab, årsrapport og fraktilanalyse med benchmark stod betydning.

Nu kan man efterisolere på en eftermiddag

Energioptimering topper danskernes ønsker for boligen, og nu kan et nyt isoleringsprodukt opfylde ønsket nemt og endda kradsefrit.

Tolv meter ballevogn

Metsjö lancerer en tolv meter udgave af MetaX ballevogn med eller uden hydraulisk lastsikring.

Comeback til tysk læsser hos nordjysk forhandler

Efter ni års fravær er Tahlers minilæssere tilbage på programmet hos Vestergaards Maskinservice. Siden sidst har læsserne blandt andet fået hydraulisk hæve/sænke-tag og ny motor.

Chaufførlærlinge er vigtige for SPF-Danmark

Når SPF-Danmark A/S tager nye chaufførlærlinge ind, er det som oftest unge mennesker med en landbrugsmæssig baggrund.

Rolig uge i majs, kartofler og sukkerroer

Der er kun registreret få angreb af skadegørere i majs, kartofler og sukkerroer i planteavlskonsulenternes registreringsnet i ugens løb.

Nemt at se græsukrudt i vintersæden lige nu

Det er nu, du skal kigge efter græsukrudt, for det er nemt at spotte i den uhøstede vintersæd, lyder det fra Seges.
Side 1 af 1587 (31737 artikler)Prev1234567158515861587Next