bannerPos

Succes med driftsledelse på timebasis

Svineproducent Aage Lauritzen, Ribe, lægger ikke skjul på, at det først og fremmest var support til det sohold, som han overtog for to en halv måned siden, han havde brug for. Hjælpen fandt han hos den praktiske konsulent Lizette Pilegaard, der siden overtagelsen har fungeret som driftsleder i besætningen to dage om ugen. Fotos: Camilla Bønløkke

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
15-01-2020 07:22
Svineproducent Aage Lauritzen, Ribe, er i øjeblikket i gang med et spændende indkøringsprojekt efter overtagelse af tre nye produktionsejendomme ved Bramming og omegn. Den praktiske konsulent Lizette Pilegaard er i den forbindelse hidkaldt til at skabe struktur på den nyerhvervede ejendom med sohold.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøminister tøver med ny vandløbslov

Der ikke behov for at ændre vandløbsloven for at kunne klimatilpasse og klimasikre vandløbene, da loven allerede rummer mulighed for det i dag, lyder det fra miljøminister Lea Wermelin (S).

Tvivl om Kinas intentioner

Fase 1 i en ny handelsaftale mellem USA og Kina indebærer, at Kina skal fordoble deres import af amerikanske afgrøder i forhold til, hvad der blev importeret inden handelskrige brød ud for nu godt to år siden. Men der hersker tvivl om, hvorvidt Kina vil leve op til aftalen.

Hvorfor dykker rapsprisen

Rapsprisen har i denne uge taget et stort ryk ned. Ikke fordi det ser godt ud for situationen med rapsfrø i Europa. Derimod skyldes prisfaldet en prissvag palmeolie og svaghedstegn i den konkurrerende sojaolie. Selvom rapsen kan falde yderligere i pris, er nedturen dog næppe langvarig.

Markedspodcasten - Uge 3

Velkommen til årets første markedspodcast. Markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro - og chefredaktør Jacob Lund-Larsen - gør dig klogere på, hvordan du bør agere ude på markedet.

Styr lyset i stalden via telefonen

Virksomheden NewRoniX, der leverer professionelle lysstyringer til industri og landbrug, oplevede stor interesse for deres løsninger på NutriFair i Fredericia.
Side 1 af 1747 (34921 artikler)Prev1234567174517461747Next