Hør podcast og bliv klogere på EU-reform

Hvad skal du holde øje med, når det nye reform kommer, og giver den de klima- og miljøeffekter, dom det er meningen, den skal? Det kan du blandt andet høre vores i EU-podcast.

Hvordan bliver sittuationen for kvægbænderne, hvilke tiltag kan give ekstra støtte og hvornar skal man begynde at tilpasse sine markplaner til den nye, store reform af landbrugsstøtten? 

Der er mange spørgsmål, når landbrugsstøtten bliver reformeret, og hvis du gerne vil følge med i, hvilke konsekvenser den kommende reform af EUs landbrugspolitik får, når den træder i kraft, så kan du lytte med i vores EU-podcast. Her kigger vi uge efter uge på reformen fra en nye vinkel, så du både bliver klogere på, hvad reformen betyder for Europa, for Danmrk og også hvad den betyder for dit eget landbrug. 

I de foreløbige 16 afsnit kan du blandt andet høre en plateavlskonsulents bud på, hvad du allerede nu, skal være opmærksom på, og høre Europa-parlamentsmedlem Asger Christensen (V) fortælle om at være endel af den mangeårge proces med at få en ny landbrugspolitik på plads, der skal gælde for hele EU.

EU-podcast kan findes på kanalen »Effektiv Landbrugs Podcast« på Itunes eller i din normale podcast-app. Afsnittene kan ligeledes findes på hjemmesiden capidanmark.dk, hvor du også kan læse eller genlæse alle artikler om reformen af EU's landbrugspolitik, som har været bragt her i ugeavisen.

Læs også