Claas lancerer nye bæltesporvidder

De nye Terra Trac-bælter fra Claas leveres nu i flere bredder til Axion-traktorerne, blandt andet bælter med en sporvidde på kun 457 mm, men også sporvidder helt op til 890 mm tilbydes til Axion-traktorerne.

Siden markedslanceringen af Axion Terra Trac i 2019 har flere og flere landmænd og entreprenører valgt bælter på Axion-traktorerne. De beskyttende bælter til de store traktorer giver en god jordbeskyttelse, og med en tophastighed op til 40 km/t kan traktorerne udføre en række mark- og transportopgaver.

Udover de nuværende Terra Trac-bælter på 635 mm og 735 mm lanceres nu to ekstra varianter til mere alsidige og jordbeskyttende opgaver, blandt andet til brug i rækkeafgrøder, spredning af gødning i afgrøder eller arbejde med afgrøder i rækker, tilbyder Claas nu 457 mm smalle bælter. Siden efteråret 2021 har Axion Terra Trac også været tilgængelig med 890 mm (35 tommer), hvor den samlede bredde stadig holdes under tre meter.

Axion Terra Trac-traktorerne kan nu leveres med Claas Ctic-dækoppumpningssystemet på forakslen, der pumpes op ved hjælp af luftkompressoren til luftbremsesystemet.

Axion Terra Trac tilbydes på Axion 930 CVT Cmatic og på Axion 960 CVT Cmatic.

Læs også