Nem lodning til dygtige håndværkere

Nem lodning til bilentusiaster, smykkemagere og dygtige håndværkere med Ryobis ONE+ loddekolbe

Loddekolben har et brugervenligt blyantsgreb design, der sikrer præcision under finere opgaver, som for eksempel smykkefremstilling og arbejde på mindre eltavler.

Loddekolben er i stand til at arbejde med en hvilken som helst temperatur fra 205 til 480 grader og giver brugeren den ultimative kontrol under arbejde med forskellige lodde- og flusmidler til en lang række hobbyer og aktiviteter. Den hurtige 120 W-opvarmning i den helt nye ONE+™ loddekolbe kommer du hurtigt i gang med dit næste projekt.

Takket være det batteridrevet 18V ONE+™-system, kan man nu bruge loddekolben i dit projekt uden besværet med at skulle finde en strømkilde i nærheden. Det er lige, hvad man har brug for, når man arbejder på sin bil

Sikkerhed i centrum

Med 30 minutters automatisk slukning behøver man ikke bekymre sig om, hvorvidt man har slukket for loddekolben, og LED-advarselslamperne giver dig praktisk besked, når loddekolben varmer op eller køler af.

For at komme hurtigt i gang leveres RYOBIs 18V loddekolbe (RSI18-0) med en spole loddetråd og to mejselspidser.

Som den seneste tilføjelse til ONE+™-serien kan den nye 18V batteridrevne loddekolbe drives med ethvert ONE+™-batteri.

Man kan praktisk flytte batteriet fra værktøj til værktøj i vores imponerende udvalg af over 150 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv, havearbejde og bilpleje.

Læs også