Forårstravlhed i NitroNord

Det er første forårssæson for den nystartede producent af flydende gødning, NitroNord.

- Foråret er endelig kommet og nu har vi rigtig travlt med udleveringen af flydende gødning, fortæller NitroNord-indehaver Søren Blach.
 
NitroNord har stor lagerkapacitet  og er således godt rustet til at servicere de landmænd der har købt flydende N32 NitroPower og NS 24+4 NitroBalance til denne sæson.
 
Det er de to eneste kvælstofstyper, som NitroNord udbyder i denne sæson, netop for at være leveringsdygtige, når forårstravlheden rammer landbruget.
 
- NitroNord sætter fortsat fokus på billigt kvælstof. I en tid med pressede priser på de produkter landbruget afsætter, finder vi det naturligt at sætte fokus på et af de steder, hvor landmanden kan nedbringe sine udgifter. Vi vil derfor gerne gøre opmærksom på den åbenlyse besparelse der ligger i at anvende flydende gødning og ikke mindst produktet flydende N32 NitroPower, siger Søren Blach.
 
- Salget af flydende gødning i dette forår overstiger klart vores forventning og vi mærker fortsat en stor efterspørgsel efter billigt kvælstof. Vi er klar til at tage imod flere nye kunder til den allerede igangværende forårssæson, afslutter Søren Blach.

Læs også